Biz blog yazarları olarak cok bencil olmaya başladık farkındamısınız? Eski tadı yok artık bloglamanın. Herkes sadece kendine calışır olmuş. Blogdaşlık, paylaşımcılık bitmiş aga. Neyse. Duygu somurusu yapmayayım.
Blog yazarlığı aslında detaylı olarak ele alınırsa sağlam gelir kapısı olabiliyor arkadaşlar. Ama sonuc olarak hic bir blog yazarı duzenli bloglama yapamıyor. Bizde bişeyler eksik oluyor surekli. Mesela ben canım istemediğinde bloga yazı girmiyorum. Cunku onemsiz geliyor bana o an. Oooyle moron gibi bilgisayara bakıp dakikalarımı gecirdiğimi bilirim. O an hic bişey duşunemiyorum. Ruhumuz ucmuş gitmiş sanki. Benim anlatmak istediğim şey gercek blogcuların dejenere olması. %90′ından fazlası kendisi yansıtmayan kopya iceriklerle ya da kişisellikle alakası olmayan yazılar girebiliyor. Ben de bu dertten muzdaribim. Bir kac hit fazla gelecek diye anasını ağlatıyoz blogun. Ya hic yazmamayım olup gitsin blog diyorum ama 2 yıldır emek veriyorum, aklıma geliyor tum emeklerim boşa gidecek diyorum. Sonra bi heves midir bi ilham perisimidir nedir anlamadığım bir huşu icerisinde oluyorum ve bir bakmışım 2-3 konuyu birden patlatıvermişim.
Blog yazacaksanız eğer mutlaka ama mutlaka yazacak bişeylerinizin olduğuna emin olun. 1 haftada bir bile yazsanız kendinizce bişeyleri yazabilmelisiniz. Sonrası cocuk oyuncağı gibi oluyor. Bi bakmışın hitlenmişin. Genel blogculuk yapanlar var benim gibi. Hit gelsin diye ceşitli kategorilerde yazabiliyoruz. Yazabiliyoruz cunku anlatmak istediklerimizi samimi bir dille yazabiliyoruz. Bir cok bloggerın web sitesi sanki devlet dairesi. Bu ne resmiyet ulan! Resmi resmi yazılar yazarlar ama tittleda kişisel blog yazarlar. Acaip kıl olduğum durumlardan birisidir. Zaman zaman bende boyle hatalara duşebiliyorum ama hemen arkasından hatayı telafi edebiliyorum.
Kendini nette tanıtmak icin turlu turlu hareketler yapanlar var. İkidebir konu acanlar, yok efenim blogun dıvsdırığını değiştirdim yorum yazın gibisinden. Değiştirdiysen değiştirdin bize ne. Bunları gercek takipcilerine soylemen daha mantıklı olmaz mı acaba? Bir de yapılmış bir temanın ustune iki kac goz yapınca temayı kendisinin yaptığına inanan zihniyetler var. Ole ole guluyorum onlara. Dediğim gibi yazmayı bilmeyenler web sektorunu ele alınca onlardan kralı olmuyor.
Web sektorunu ele alan blogcuların sayısı gercekten az saysam bir elin parmaklarını gecmez. Yanlız altını cizerek tekrar edeyim, gercekten tema yapmayı bilen kodlamalardan anlayan insanlar bunlar. Blogcular arasında işinin ehli olan blogcular pek az gercektende.
Sizin icin yazdım bloggerlar.
Blog yazarları olarak biz
Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları
- Blog yazarları olarak biz