Oyun hakkında cok olumluydum en başta. Ama hicbir zaman ne fanboyluk ne de balonculuk yaptım. İncelemelerimde de gorebilirsiniz. Eleştrilerimi her zaman acık ve taraf tutmadan yapmaya ozen gosterdim. Cyberpunk 2077 15 saat oynayış sonrası duşuncelerim

Oyunun yaklaşık 30. saatine ulaştım. Tabi yan gorevler, ana gorevler ve ek işlerle beraber. Ve artık can cekişmek istemediğimi fark ettim. Elimde kaliteli bir bilgisayar olsa bile şehrin yoğun bolgelerinde 30 FPS alarak takılmak istemiyorum. Ana gorevler her ne kadar guzel olsa da icinde bazı ruhsuz gorevler barındırıyor. Bu kadar emek vereceğim bir oyunda bu tarz kotu bolumleri gormek hoşuma gitmiyor. RPG oğeleri ve secimler ise beni cok uzdu. Umarım duzeltirler. Hele o hayat hikayesi olayı. 15 dakikada ne demek biter O, sacmalık.

Şehrini, ana hikayesini her ne kadar cok sevip sonunu ve olayları merak etsem de oyuna ara vermenin en iyi secenek olacağını duşunuyorum. İşte bu nedenlerle oyuna ara veriyorum. CDPRED'e son bir kez şans veriyorum kendimce. Eğer problemleri dedikleri gibi ocak ayınca cozemezlerse de benim icin unutulması gerekenler listesine girecek bu oyun ne yazık ki.

Umarım duzeltirler. Umudum yuksek hala bu konuda ama CDPRED'e olan tavrım ne yazık ki arada kalacak!