Herkesin bildiği uzere oyun bug dolu ve optimizasyonu biraz sıkıntılı. Kaplama hataları da mevcut. Bunlar ileride duzeltilecektir elbet. Karakter geliştirme ekranını biraz karışık, oğrenmek zaman almakta. Ufak tefek cokmeler mevcut. Genel olarak oyunu acarken veya kapatırken oluyor, oyun icinde cokme yaşamadım. Bir de OBS acıkken cokme mevcut, benim OBS ayarlarımdan dolayı da olabilir. Pek bilmiyorum. Yapay zek bazen sapıtıyor. Uzun sure oynayınca gozlerimi ağrıtıyor. Kişisel bir durum da olabilir, emin değilim. Arac kullanımında harita biraz sıkıntı cıkarıyor. Nereden doneceğinizi tam olarak kestiremiyorsunuz, sanki haritada o sokak gec geliyormuş gibi.
Şimdi de artı yonlerinden bahsedeyim.
Grafikleri oldukca hoş, Ray Tracing teknolojisi olmadan bile cok guzel gorunmekte. Duşuk grafik seceneklerinde dahi hoş bir gorunume sahip. Aynı şekilde oyunun atmosferi de cok guzel, icine cekiyor sanki... Vuruş hissiyatını, arac mekaniklerini beğendim. Bircok kişi rezil olduğunu belirtiyor. Turkce altyazı, cok onemli bir artı. Arac sesleri harika. Sırf bunun icin ozel uğraşlar verildiği belli oluyor. Eksileri daha cokmuş gibi gozukuyor ancak emin olun ki benim acımdan oyun muazzam. Oyunu 10 Aralık 3:45 civarında oynamaya başladım. O saatten yaklaşık 22:00'a kadar toplam 16 saat oynadım. Sarıyor yani.
Bu arada oyun icinde dolaştığım ufak bir video cektim, isteyen izleyebilir.
Birkac ekran goruntusu bırakmazsam olmaz, değil mi?
Surprizbozan: Ekran goruntuleri
Okuduğunuz icin teşekkurler.