Witcher 3 ana hikaye vs DLC'ler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Witcher 3 ana hikaye vs DLC'ler
-
26-11-2022, 15:55:17Fikirlerinizi merak ediyorum. Şu an ana hikaye ve Hearsts Of Stone'u bitirdim. Blood and Wine'ı oynuyorum.(Spoiler vermezseniz sevinirim.) HoS ana hikayeden daha cok hoşuma gitti benim. Cunku ana hikayenin başları aşırı sıkıcı. 30 saat Ciri'yi arıyoruz! Hikaye uzasın diye cok uğraşmışlar. Resmen amele gibi oynuyoruz bir yerden sonra. Tamam bu ameliliklerin de bir hikayesi var, guzeller de mesela Pinter adasındaki hayaletin hikayesi, Baronun karısını aramak falan. Oyunun başlarında cok sıkıyor bunlar. Asıl hikayeden uzaklaşıyoruz. Ciri'yi bulana kadar oyundan soğuyoruz. Ama HoS 8-10 saat gibi bir oynanış suresi sunuyor. Tam tadında. Sağdan soldan ayak işleri ile saatler gecirmiyoruz. Direk hangi hikaye daha iyi derseniz tabii ki ana hikaye. Ama oynanış uzasın diye yapılan şeyler cok sıkıyor. Ozellikle ilk 10 saat deli olmuştum. İyi ki silmedim, sabrettim. Blood and Wine'ın başında sayılırım. Bak ne guzel milletin gereksiz işlerini yapmıyoruz. Kontratımız var, onun uzerinden gidiyoruz. Hikayeden uzaklaşmıyoruz. DLC'ler bana bu yuzden daha başarılı geldi.