Oyunun incelemelerine bakarken oyunun onerilen sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen oyunda duşuk FPS aldığını belirten birini gordum sonucta orada onerilen bir sistem gereksinimi var ve insanlar buna bakarak oyunları alıp oynuyorlar. Mantık olarak adam oradaki sistem onda olmasına rağmen oyunu Low'da 40FPS oynayınca stem ediyor. Doğal olarak tabii fanboylar durur mu, adam oyunu oynamamış daha yine de optimizasyonu gayet iyi oyunun 3080'le oynasan oyle demezdin 1060'la Ultra'da acamazsın zaten, adamı linclemişler bayağı. Allah aşkına şimdi bu adam gibi birileri boyle incelemeler yazmasa millet gidip minimum sistem gereksinimlerine bakıp coğunlukla olumluyu gorunce alsa sonra hayal kırıklığına uğrasa cok mu iyi olacak? Millet ucuk kacık şeyler istemiyor CDPR onlara ne vaad ettiyse onu istiyorlar, eğer bunu sağlayamayacaklarsa onerilen ekran kartı 1060 bununla High'da acar oynarsınız dememeleri gerekiyordu. Millet bunlara bakıp on sipariş veriyor sonucta, zaten şehir ici nasılmış nerede kac FPS alıyorum, hangi grafik ayarı daha iyi diye test ederken iade suresi gecip gidiyor. Tabii bu benim goruşum, katılırsınız katılmazsınız sadece bu fanboyluk yapanların boş yaptığını, insanların vaad edilenleri istedikleri icin linclenmemeleri gerektiğini duşunuyorum.
Not: Oyunu oynadım, duzelmesi gereken şeyler var bence.
Cyberpunk ve fanboyları
Oyun Dünyası0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Cyberpunk ve fanboyları