Herkese merhaba. Witcher 3 oyununu bir kez detaylı bir şekilde oynayarak normal zorluk seviyesinde bitirdim. Son zamanlarda bir suru Witcher videosu gormem sonucunda gaza geldim ve ikinci kez başlamaya karar verdim. Başlamışken şu ana kadar acamadığım başarımları da acıp bari oyunun tum başarımlarını kazanmış olayım dedim. Oyunun tum başarımlarını kurcalayınca oyunu "olum marşı" zorluk seviyesinde bitirmemi isteyen bir başarım olduğunu gordum. Ben de bunun uzerine daha once bu zorluk seviyesinde oynamış olanlar veya en azından bu zorluk seviyesi hakkında fikri olanlardan birkac ipucu ve oynanış tavsiyesi alabileceğimi duşundum. Hem ben hem de bu zorluk seviyesi hakkında fikir almak isteyen arkadaşların kafasında bir fikir oluşur en azından. Sizce oyunu zehir mi eder yoksa dovuşleri en kotu birkac denemede gecebilir miyim? Şu ana kadar iki kere bitirmeme rağmen icimde bir korku var ya oyun zehir olursa ya Dark Souls'a donerse diye. Yoksa bunları boş verip direkt başarımları direk acan bir programla mı halletmeliyim? Ya da oyunu hep normalde oynayıp son bossu olum marşı zorluğunda yenersem başarım acılır mı? Sorumu ciddiye alıp cevap vererek yardımcı olmaya calışan herkese şimdiden teşekkurler.