Merhaba, Witcher 3 oynarken şu 7. seviyede gelen avcının karısını bulma gorevini aldım. Gorevin ortasında avcının baldızı gelip kız kardeşini aramayı bırakmanızı eniştesinin 2 katı para vereceğini soyluyor. En başta kabul etmedim ve aramaya devam ettim sonuc olarak avcı kurt adam cıkıyor, her dolunayda ormanin derinliklerine kulubesine gidiyor. Kulubesinin altındaki ine kimseye zarar vermemek icin saklanıyor baldızı da enistesine aşıkolduğu icin kız kardeşini gece ine goturup kurt adamı gosterip kardeşini korkutmayı, bu sayede eniştesiyle beraber olmayı planlıyor fakat işler beklendiği gibi gitmiyor -Enis Kirazoğlu.
Kurt adam sonuc olarak kendi karısını olduruyor baldız da kacıyor en son biz kurta dam ile dovuşuyoruz. Kurt adam yere duşuyor olmesine 1 vurus kala o sırada baldız geliyor ona zarar verme deyip olanları anlatıyor, kurt adam da olanları duyunca baldızı oldurmeye kalkıyor. Burada secimi biz yapıyoruz ya baldızı oldurecek ya da biz kurt adamı oldureceğiz, ben de sonucta witcheriz canavar avlarız deyip kurt adamı oldurdum sonra icime sinmedi gittim baldızın bize işi birakmak icin para teklif ettiği saveme dondum teklifini kabul ettim kimse olmedi. Sonuc olarak benim zararım kurt adamin barakası ini ve kendinden cıkan lootlar oldu fakat kimse olmedi. Oyunda best ending yapmaya calışıyorum, siz olsanız hangi seceneği secerdiniz? Lutfen oyun hakkında spoiler vermemeye calışın.
Surprizbozan Witcher 3 kurt adam gorevi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Surprizbozan Witcher 3 kurt adam gorevi