Backlink alma yontemleriyle ilgili araştırma yaptıkca yeni şeyler keşfediyorum. Tumblr blogları kullanarak yuksek Page Rank değerli bloglardan backlink alma, yeni bulduğum bir yontem. Benim gibi daha once bilmeyen arkadaşlar icin de iyi bir kaynak olacağını duşunuyorum.
Yontem aslında cok basit. Yapmanız gerekenleri adım adım acıklayacağım.
1. Yeni Bir Hesap Acın
Tumblr sitesine girip yeni bir hesap acın. Gecerli mail adresinizi ve şifrenizi yazdıktan sonra URL kısmına, google sıralamasında yukselmek istediğiniz kelimeyi yani keywordu yazın. Benim sectiğim keyword blog ismim olan istanbully oldu. Daha sonra gondermeye başla tuşuna basın. Karşınıza gelen captchayı girdikten sonra mail adresinize girerek hesabınızı onaylayın.
2. İlk Yazınızı Yayınlayın
Hesabınızı actıktan sonra metine tıklayarak kullandığınız keywordu girin. Ben yine blog ismi olarak giriyorum. Herhangi birşey yazmanıza gerek yok. O şekilde gonderi oluştura basın.
3. Şimdi Ayarlarlamaları Yapıyoruz
Bu adımda yapmanız gereken tumblr blogunuzu sitenize yonlendirmek. Bunu yapmak icin de panonun yan tarafındaki blog isminize tıklayarak ayarlara gitmek. ( blogunuzu yeni actığınız icin isimsiz olarak gecer ) Resimde de gorduğunuz ozel bir alan adı kullan kısmına kendi sitenizin adresini yazmanız gerekiyor. Tercihleri kaydet tuşuna basarak işlemi tamamlayın.
4. Yuksek Page Rank Tumblr Blogları Bulma
Şimdi geldik asıl olaya. Yuksek page rank değerine sahip tumblr blogları bulmak icin googlea girin ve arama cubuğuna Keyword Site:tumblr.com liked this yazın. Belli bir niche uzerine yoğunlaşmak istiyorsanız keyword kısmına kullanmak istediğiniz herhangi bir keywordu yazabilirsiniz. Gelen arama sonuclarından kolayca PR değeri yuksek blogları bulmak icin seo quake browser eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim.
5. Sayfaları Beğenme
Aradığınız blogları bulduktan sonra kalp ikonuna basın. Bu blogu beğendiğiniz anlamına gelir ve bir link bırakmış olursunuz.
6. Tekrar Bloglama
Sayfayı beğendikten sonra tekrar blogla butonuna basın. Acılan sayfada tek yapmanız gereken gonderiyi tekrar blogla butonuna basmak. Resimde goruğunuz uzere ilk bıraktığımız link nofollow ama tekrar blogladığımız bağlantı dofollow.
Bu konuyla ilgili eklemek istediğiniz veya paylaşmak istediğiniz bilgi varsa lutfen goruşlerinizi paylaşın.
Tumblr Tumblr Bloglardan Page Rank Değeri Yuksek Backlink Alma
Diğer Sosyal Medya Ağları0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Tumblr Tumblr Bloglardan Page Rank Değeri Yuksek Backlink Alma