Merhaba arkadaşlar;
3 yıllık bir Adsense hesabım var ve sorun olmadan kullanıyorum.
Ta ki; gecen hafta Youtube Para Kazanma sistemine girene kadar.
Herkes gibi bir kanal acıp, kanalımı Adsenseye bağladım.
Reklamlar videolarımda gorunmeye başladı ve cok iyi gidiyordu.
Sanırım Facebook da videolarımın linki fazla yayınladığım icin reklam gosterimi durdu ama kanalım ve Adsense hesabım banlanmadı.
Bir kac gun, "belki youtube de sorun vardır" deyip, onemsemedim, reklamlar uzun sure gorunmeyince, "Herhalde, Facebook'da cok link paylaştığım icin reklamı engellediler" diye duşundum ve hemen aynı kayıtlı mail uzerinden yeni bir kanal actım, kanalı adsense hesabıma bağladım.
Bu kez videoları sadece bir defa Facebook'da paylaşmama rağmen, o kanaldaki reklamlar da bir kac gun sonra gorunmemeye başladı.
Kanallara rahatlıkla girebiliyorum. Videolarda para kazanma aktif falan diyor ama reklamlar gorunmuyor.
Belki sizde reklam gorunur duşuncesiyle kanalımın linkini veriyorum.. Kanalımın birinin adı şudur.
Şimdi başka bir e-posta ile youtubeye kayıt oldum ve yeni bir adsense hesabı aldım. Adsense onaylandı, videoları yukluyorum; para kazanma aktif olduğu halde reklamlar gorunmuyor (yeni olduğu icinbelki bir kac gun sonra gorunebilir)..
Bu ilginc sorunuma cozum uretecek arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Youtube'den Bir Şey Anlamadım
YouTube0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube'den Bir Şey Anlamadım