Merhabalar,

Bildiğiniz gibi artık Youtube'dan para kazanma devri başladı. Ama bunun nasıl olacağıyla ilgili bilgi kirliliği hat safhada. Ben sizlere nasıl bir yol izlemenizden tutunda ne tur icerikli videolar yuklemenize kadar her konuda detaylı bire bir destek vereceğim. Bu hizmetin diğerlerinden farklı kişiye ozgu olması ve sizin para kazanmaya başlamanıza kadar surmesidir. Bu hizmetin başarıya ulaşması icin size de gorev duşuyor. Size anlattıklarıma harfiyen uyacaksınız, sabırlı ve disiplinli bir şekilde calışacaksınız. Aksi takdirde Youtube'dan para kazanmak sizin icin hayel olur.
Şuan icin bir aksilik olmazsa Skype, Facebook ve TeamViewer uzerinden destek vermeyi duşunuyorum.

Bu hizmeti şimdilik makul bir fiyattan vereceğim.. Sadece 40 TL (aylık). Size hizmet vermeye başladıktan 30 gun icerisinde onca verilen desteğe ve bilgiye rağmen para kazanmaya başlamamış iseniz odediğiniz para iade edilecek. (Pek sanmıyorum aslında para iadesi olacağını cunku verilecek olan bilgi ve destek ile 30 gun icerisinde muhakkak para kazanmaya başlarsınız. Aslında para iadesini koymamın nedeni sizlere sunacağım hizmete guveniyor olmam. Yoksa bu işe girmezdim.
)

Size burada ayda şu kadar para kazanacaksınız diye umut tacirli yapmak istemiyorum. Zaten duzenli ve disiplinli bir şekilde bu işi yaparsanız tahmin ettiğinizden bile cok para kazanabilirsiniz. Onun icin şu kadar para kazanırsınız diye birşey soylemek pek mumkun değil. Bu sizin gayretinize ve hangi alandaki videolar uzerine calışmanızla alakalıdır.

Bu hizmetten yararlanmak icin şartlar;

-Pin onayından gecmiş AdSense hesabına sahip olmak,
-18 yaşından buyuk olmak,
-Youtube'dan para kazanmayla ilgili temel bilgilere sahip olmak,
-Video duzenlemeyle ilgili temel bilgilere sahip olmak,
-Temel SEO bilgilerine sahip olmak,

yukarıda yazan şartlara sahip arkadaşlar bu hizmetten yararlabilir...

Bu hizmeti almak isteyenler;

ozel mesaj, live:genco (skype) ya da [email protected] (e-mail) yoluyla bana ulaşabilirsiniz...

Aklınıza takılanlar var ise bu konu altında ya da ozel mesaj ile sorabilirsiniz...

Not 1: İlk etapta 15 kişi bu hizmetten yararlanacaktır.
Not 2: Lutfen "Ayda ne kadar para kazanıyorsun?" vb. sorular sormayın.
Not 3: Hizmet bedeli yuksek gibi mesajlar yazmayın! Unutmayınız ki, kaliteli bir hizmetinde bir bedeli vardır. Karalayıcı yorumlar mod. bildirilir.
Not 4: Bu hizmetin yararlı olduğunu gostermek icin forum icinde 2 arkadaşa 1 hafta sureyle bu hizmet ucretsiz verilecektir. Bu 2 kişi tarafımca belirlenecektir. Konu altında referans olmak istiyorum vb. yorum yazarak katılabilirsiniz.