Ebook Hediyeli Yeni Youtube Kazanc Kanalı Kampanyası

Merhaba Arkadaşlar Ekim Ayı Sonuna kadar surecek yeni youtube kampanyamızla hizmetinizdeyiz.

Artık Youtube'den Sizde cok ciddi paralar kazanabileceksiniz.

Kampanya Detayları

Kampanyamıza Katılan Herkese Youtube Kaynakca Ebook V1 hediye Edilecektir.

Yeni Bir Youtube Hesabı,

Youtube para kazanması aktif Edilmiş,

Kanal Genel Ayarları Yapılmış,

Kanal Resmi Eklenmiş,

Kanala 100 Adet Video (yabancı icerikli Haber-spor-ekonomi-otomobil-komedi)

Kanalın Tamamına Seo Calışması

Her videoya Acıklama,

Her Videoya Etiket,

Her Videoya Ozel Niche Calışması,

TBM arttırma uygulaması,

NOT

Referans Alımımız Yoktur,
Yuklediğimiz videolara aynı etiket ve aynı acıklama girilebilir,
Gunluk 5 İş Alınacaktır,
Gunluk İş Alımı Butun Forumlar İcin Gecerlidir,

Odeme İş Başlangıcında Alınıp İşe Start Verilir.

Butun Bu Hizmetler Ekim Ayı Sonuna Kadar Sadece 40TL
1 Kasım Fiyatı 60 TL olarak Guncellenecektir.

Odeme Yolları

Paypal
Garanti Bankası
Tuttur(Şans Oyunu)

forum ici ve forum dışı bazı referanslarım
ayrıca ticaret bildirimlerimde youtube kampanyalarımla ilgili bazı hizmet verdiğim arkadaşların bildirimleride referansımdır.

Ferit
İlgili ve hızlı bir arkadaş. Kampanya da 100 video olmasına rağmen 150 video yukledi ve jest yaptı. Tekrardan calışmak dileği ile.

aktifsınıf
Bir adet paket alındı.Hızlı şekilde teslim edildi.Guvenilir Arkadaş.Teşekkurler.

batı
Arkadaş işini cok iyi yapıyor.Ben aldım paket cok memnun kaldım. ilgisi ve iş ahlakı ve yardımı cok iyi. teşekkurler.

SteersMan
İş verildi ve calışmalara başladı. Cok ilgili bir arkadaş. İyi calışmalar
Emeğinize sağlık. Gercekten işinde başarılı bir arkadaş. Dediği gibi raporu tarafıma iletti.

Yeniceri
kardeşimle daha once, youtube kanal acma, adsense bağlama uzerine calışmıştık. Şimdi, kanala video yukleme konusunda calışacağız. Hayırlısı olsun

Yeniceri
kardeşimle ikinci kez calıştık. Sanırım devam edeceğiz Kolay gelsin.

CswI
arkadasla CALISMANIZI KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM. Her konuda yardımcı oldu bana sagolsun. Dıkkat edın HER KONU da dıyorum sadece yuklem yapıp bırakmadı yanı. cok tesekkurler.

maksimus1
6 kanal icin anlaşıldı.

6 kanal alındı. Kanallar ilk gunden para kazanmaya başladı. işini iyi bilen birisi. tşkler...

mr.hook
Odeme yapıldı işlem de kısa surede gercekleştirildi. İlgili bir arkadaş tavsiye ederim kanalın istatistiklerini de birkac gune paylaşacağım.

realhunter
Arkadaştan 1 adet calışma cok hızlı bir şekilde alınmıştır kendisinin son derece guvenilir ve gonlu bol birisi olduğunu bana fazladan video atarak gostermiştir

aktifsınıf
Bir adet paket alındı.Hızlı şekilde teslim edildi.Guvenilir Arkadaş.Teşekkurler.

batı
Arkadaş işini cok iyi yapıyor.Ben aldım paket cok memnun kaldım. ilgisi ve iş ahlakı ve yardımı cok iyi. teşekkurler.[/QUOTE]

musti_1905xx
Arkadaşlar ben yuklettim ve google hesabi 1000 video sagolsun bysasa 1200 video yukledi bana hepside suan parakazanma durumunda teşekkur ederim bysasa