Sunduğum hizmet hakkında bahsetmem gereken birkac nokta var:
1- Ulke bazlı izleyici ne yazık ki şu an icin gonderemiyorum. (Eğer ulke bazlı istiyorsanız, başka bir arkadaşın ŞU konusundan alabilirsiniz.)
2- Gonderdiğim izleyiciler garantilidir. (En az satın aldığınız miktarda izleyici kazanırsınız.)
3- Satın aldığınız paketi ne yazık ki farklı videolara bolemiyorum.
4- Parayı peşin alıyorum, cunku ben de bazen para veriyorum başka mecralara.
5- Parayı peşin vermek konusunda bir sıkıntınız olursa diye Referans Paketi koydum ki daha yuksek paketlere gecmeden bana guvenebileceğinizi anlarsınız.
6- Bu paketlerin hepsi sınırlıdır, hepsinin altında kac tane satılacağı zaten yazıyor. Uzun sure bu işi yapmayı duşunmuyorum, en gec 8 Ağustos'ta (Bayramın ilk gunu) konuyu kapatırım.
7- 90.000'den fazla izleyici istiyorsanız lutfen mail ile iletişime gecin 1.000.000'a kadar izleyici gonderebiliyorum.

Ne yazık ki iyinet'te pek online olamıyorum, bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz : [email protected]
R10 Konum
Not : Daha once de dediğim gibi YouTube kategorisiyle cok aşina değilim, o yuzden piyasanın en ucuzu yazdım, cunku genel olarak bir kategoriye baktım, daha ucuzunu bulamadım. Ama daha ucuzunu gosterirseniz ya fiyatlarımı duşururum ya da o ibareyi kaldırırım.
Not 2: Konuyu doğru yere actım mı emin olamadım, galiba YouTube kategorisi yok.