İngilizce Makale Yazımında piyasanın en ucuz fiyatlarını sunarak yaptığım devrimden sonra, YouTube kategorisinde de en ucuz fiyatları sunarak bir devrim yapayım dedim. YouTube konusunda cok bilgili değilim, yani forumun YouTube kategorisinde benim mesajlarıma pek rastlamazsınız, bu yuzden YouTube kategorisinde de bilinirlik kazanmak icin size bazı paketler sunuyorum ve bu paketlerin yanında bir de sizin guveninizi kazanmak icin bir referans paketi sunuyorum. Bu referans paketinden SADECE 20 ADET VAR. O yuzden bence elinizi cabuk tutun

Sunduğum hizmet hakkında bahsetmem gereken birkac nokta var:

1- Ulke bazlı izleyici ne yazık ki şu an icin gonderemiyorum. (Eğer ulke bazlı istiyorsanız, başka bir arkadaşın ŞU konusundan alabilirsiniz.)
2- Gonderdiğim izleyiciler garantilidir. (En az satın aldığınız miktarda izleyici kazanırsınız.)
3- Satın aldığınız paketi ne yazık ki farklı videolara bolemiyorum.
4- Parayı peşin alıyorum, cunku ben de bazen para veriyorum başka mecralara.
5- Parayı peşin vermek konusunda bir sıkıntınız olursa diye Referans Paketi koydum ki daha yuksek paketlere gecmeden bana guvenebileceğinizi anlarsınız.
6- Bu paketlerin hepsi sınırlıdır, hepsinin altında kac tane satılacağı zaten yazıyor. Uzun sure bu işi yapmayı duşunmuyorum, en gec 8 Ağustos'ta (Bayramın ilk gunu) konuyu kapatırım.
7- 90.000'den fazla izleyici istiyorsanız lutfen mail ile iletişime gecin 1.000.000'a kadar izleyici gonderebiliyorum.

Ne yazık ki iyinet'te pek online olamıyorum, bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz : [email protected]

R10 Konum

Not : Daha once de dediğim gibi YouTube kategorisiyle cok aşina değilim, o yuzden piyasanın en ucuzu yazdım, cunku genel olarak bir kategoriye baktım, daha ucuzunu bulamadım. Ama daha ucuzunu gosterirseniz ya fiyatlarımı duşururum ya da o ibareyi kaldırırım.
Not 2: Konuyu doğru yere actım mı emin olamadım, galiba YouTube kategorisi yok.