Arkadaşlar lutfen linclemeyin kendi duşuncelerimi soyluyorum katılmadığınız yerler varsa soylersiniz. Oncelikle oyun cok cok detaylı bir acık dunyaya sahip beni sıktı cunku oyunu oynarken resmen yuzmeyi bilmeyen insan boğulur ya denizde aynı o şekilde hissediyordum. RPG oğelerini sevemedim. Yan gorevler hatta ana hikayede ara ara cok tekrar ediyor. Diyarlara ışınlanmayı sevemedim. Bulmacalar cok gereksiz ve uğraştırıyor bir de crn canları olursa. Oyunda hep aynı duşmanlarla savaşıyoruz neredeyse aynı hareketleri yapıyoruz 2 silah olması iyi ama tekrara biniyor ve yetenek ağacı ile yeni hareketler acsanız bile kullanmanıza gerek kalmıyor. İlerle Midgard'a gel tekneyi al goreve git sinematik izle aynı duşmanları R1 ve R2 yaparak oldur. Duşmanların olme animasyonları bile aynı. Bosslar bile aynı sadece skin giydirilmiş. Oyunun başı guzel ozellikle baldur ile yaptığımız dovuş ve cadıyı ilk gorduğumuz yer. Ama ortalarına gelince cekilmez bir hal alıyor ve sonra cok sıkıcı oluyor. Benim duşuncelerim boyle. Ama oyunda kaos kılıcını almaya gittiğimizde oluşan atmosfer fena değildi.