Twitter Hesap Yonetiminde Kullanılacak Sosyal Medya Aracları
Milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve populer olan Twitterda, hesap yonetimi oldukca onemli bir konudur. Kurumsal hesapların ve takipcisi yuksek olan hesapların Twitter yonetimi diğer hesaplara gore daha zordur. Bundan dolayı Twitter hesabını yonetmek, iyi icerikler uretmek ve bunların sonuclarını goruntulemek icin yardımcı araclar kullanmak oldukca faydalıdır. Cunku Twitter gundemi oldukca hızlı değişen ve kullanıcı etkileşimi cok yuksek olan bir mecradır. Boyle bir sosyal ağ uzerinde hesabın kontrol ve organize edilmesi, takipcilerin ve diğer kullanıcıların sizin hakkınızda konuştuklarından haberdar olunması ve kullanıcı etkileşimlerinin takibini yaparak, raporlanması onemli bir durumdur. Tum bu bahsedilenleri ise kolay ve hızlı bir şekilde, sosyal medya aracları ile yapabilmek mumkundur. Zaten başarılı bir Twitter hesap yonetimi ve pazarlama yapılmak isteniyorsa, bu yardımcı araclardan faydalanmak gerekir. Şimdi Twitter hesabınızı yonetmek icin kullanılabilecek en iyi sosyal medya araclarına bir goz atalım.
ManageFlitter
ManageFlitter, Twitter hesap yonetimi konusunda kullanılan en populer araclardan biridir. Bu sosyal medya yonetim aracının en onemli ozelliklerinden biri sunmuş olduğu filtreleme ozelliğidir. Filtreleme ozelliği sayesinde Twitter kullanıcı hesaplarının profil kısmında, gecen kelimelere gore arama yapabilmeye imkan vermektedir. Yani hedeflenen kelimeyle ilgili ozellikte olan hesaplar gorulebilmektedir. Twitterda takip edilenler listesinde yer alan ancak geri takip etmeyen hesapların tespiti bu arac sayesinde yapılabilmektedir. Yine ManageFlitter yonetim aracı ile 30 gunden fazla suredir tweet atmayan yani aktif olmayan hesapların tespiti yapılabilmektedir. Bir başka ozelliği ise Twitter hesapları icerisinde profil fotoğrafı bulunmayan hesaplara da ulaşılabilmektedir. ManageFlitter ile takipci sayısı cok fazla olan hesapların hangileri olduğu bilgisine de ulaşılabilmektedir. Ayrıca bu yonetim aracının ucretsiz kullanım paketinde, gunde 100 kişinin takip edilmesi bırakılabilmektedir. Diğer ucretli paketlerde ise bu sayısı daha fazladır. ManageFlitter ile birden fazla Twitter hesabının kontrolu yapılabilmektedir. ManageFlitter sosyal medya yonetim aracı kullanıcılara; Freebie uyelik, Pro uyelik ve Business uyelik olarak uc farklı paket sunmaktadır. Freebie ucretsiz, Pro ve Business ise ucretli paketlerdir. Bu araca https://manageflitter.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
Pluggio
Pluggio sosyal medya yonetim aracı bir başka populer Twitter hesap yonetim aracıdır. Pluggio aracının hem masaustu cihazlar icin hem de mobil cihazlar icin uygulamasının olması, dikkat ceken ozelliklerin başında gelmektedir. Bu arac ile yonetilen Twitter hesaplarında, ilgi alanları belirlenerek, otomatik olarak kişi araması yapılabilmektedir. Boylelikle hedef kitlenin tespit edilmesi daha kolay olmaktadır. Ayrıca favori blog sayfalarını bu arac ile bulabilir, hesaba bağlarayak takip edilmesi sağlanabilmektedir. Pluggio ile birden fazla Twitter hesabının yonetimi yapılabilmektedir. Pluggio yonetim aracı ile takipci sayısı da arttırılabilmektedir. Ayrıca belirlenen kelimeler ile hedeflenen iceriklerin bulunması ve tespit edilmesi de sağlanmaktadır. Pluggio Twitter hesap yonetim aracı ile istediğiniz zaman raporlamalar alabilirsiniz. Pluggio Twitter yonetim aracının hem ucretli hem de ucretsiz formatı bulunmaktadır. http://plugg.io/ adresi uzerinden bu yonetim aracına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Tweepi
Tweepi, sunmuş olduğu bircok farklı ozelliği ile populer olan Twitter yonetim araclarından biridir. Tweepi yardımıyla Twitter uzerinden yeni takipciler bulunabilmektedir. Tweepi ile istenilen kelime doğrultusunda kullanıcılar tarafından atılan tweetlerin araması yapılabilmektedir. Boylelikle hedeflenen kelime ile ilgili atılmış tweetler kolayca listelenmektedir. Ayrıca takip eden ya da takip edilen kullanıcılar arasından aktif olmayan hesapların tespiti de bu arac sayesinde kolayca yapılabilmektedir. Tweepinin sunmuş olduğu kolaylıklardan biri de takip edilen herhangi bir profilin takipci listesinin kolayca gorulmesini sağlamasıdır. Tweepi, Twitter hesap yonetim aracının en guzel ozelliklerinden biri de gelişmiş analiz ozelliklerine sahip olmasıdır. Bu ozelliği ile takipci sayısı, hakkında atılan tweetler, tweet etkileşimi ve benzeri veriler kolayca raporlanabilmektedir. Tweepi aracının uc ayrı paket iceriği bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi ucretsiz diğer ikisi ise ucretli araclardır. Tweepi, Twitter hesabı yonetim aracına https://tweepi.com/ adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
SocialBro
SocialBro hesap yonetim aracı da populer olarak kullanılan araclardan biridir. Diğer araclara gore en onemli ozelliği ve farkı ise Twitter hesabını takip etmeyi bırakanların listesini sunmasıdır. Bu onemli ozelliğin sorunsuzca calışması icin ise SocialBro uygulamasını belirli aralıklarla senkronize etmeniz yeterli olacaktır. SocialBro ile birden fazla Twitter hesabının sorunsuz bir şekilde kontrolu sağlanabilmektedir. SocialBro aracının bir diğer onemli ozelliği ise Twitter sertifikasına sahip olmasıdır. Bu da onun kullanıcı gozundeki guvenilirlik seviyesini arttırmaktadır. SocialBro yonetim panelinden bircok farklı bilginin detayı alınabilmekte ve analizi yapılabilmektedir. Bu yonetim aracı ile yeni takipcilerin sayısını ve kim olduğunu, en son yapılan etkileşim sonrası hesabı takip etmeyi bırakanların kim olduğu gorulebilmektedir. Takip eden ve edilen kişilerin ulkeleri ve dilleri de bu arac vasıtasıyla gorulebilmektedir. Ayrıca yine SocialBro sayesinde; takip eden ve edilenlerin cinsiyetleri, takip edilen ancak hesabı takip etmeyen kişileri, takipci sayısı takip edilenden fazla olan hesapları ve takip edilen unluleri gorebilirsiniz. SocialBro aracı ile son uc ay icinde hic tweet atmamış olan hesap bilgilerine ve takip edilen, aktif tweet atan hesap bilgilerine ulaşılabilmektedir. Bunlar gibi daha bircok kullanım ozelliği bulunan SocialBro Twitter hesap yonetim aracına https://audiense.com/ adresinden erişim sağlayabilirsiniz.
Twitter Hesabınızı Yonetmeniz icin Ucretsiz Sosyal Medya Aracları yazımızın devamına kaynak linkten ulaşabilirsiniz.
Twitter Hesabınızı Yonetmeniz icin Ucretsiz Sosyal Medya Aracları
Twitter0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Hesabınızı Yonetmeniz icin Ucretsiz Sosyal Medya Aracları