Twitter Deck Alımlarımız Başladı!
Twitter0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Deck Alımlarımız Başladı!
-
26-11-2022, 15:12:20ManageFlitter, Twitter hesap yonetimi konusunda kullanılan en populer araclardan biridir. Bu sosyal medya yonetim aracının en onemli ozelliklerinden biri sunmuş olduğu filtreleme ozelliğidir. Filtreleme ozelliği sayesinde Twitter kullanıcı hesaplarının profil kısmında, gecen kelimelere gore arama yapabilmeye imkan vermektedir. Yani hedeflenen kelimeyle ilgili ozellikte olan hesaplar gorulebilmektedir. Twitterda takip edilenler listesinde yer alan ancak geri takip etmeyen hesapların tespiti bu arac sayesinde yapılabilmektedir. Yine ManageFlitter yonetim aracı ile 30 gunden fazla suredir tweet atmayan yani aktif olmayan hesapların tespiti yapılabilmektedir. Bir başka ozelliği ise Twitter hesapları icerisinde profil fotoğrafı bulunmayan hesaplara da ulaşılabilmektedir. ManageFlitter ile takipci sayısı cok fazla olan hesapların hangileri olduğu bilgisine de ulaşılabilmektedir. Ayrıca bu yonetim aracının ucretsiz kullanım paketinde, gunde 100 kişinin takip edilmesi bırakılabilmektedir. Diğer ucretli paketlerde ise bu sayısı daha fazladır. ManageFlitter ile birden fazla Twitter hesabının kontrolu yapılabilmektedir. ManageFlitter sosyal medya yonetim aracı kullanıcılara; Freebie uyelik, Pro uyelik ve Business uyelik olarak uc farklı paket sunmaktadır. Freebie ucretsiz, Pro ve Business ise ucretli paketlerdir.