Sistemimizde artık kendi twitter uygulamanızı kendiniz belirliyor ve istediğiniz şekilde sınırsız işlem yapabiliyorsunuz.
Arkadaşlar internet sitemiz uzerinden sınırsız sayıda script oluşturabilirsiniz. takip.fr Size sistemin işleyişinden bahsedeyim biraz. Siteler herşey hazır bicimde uygulamalar calışır full ozellikli bir şekilde yuklenmektedir.
Kurulum İşlemi
takip.fr internet sitemize girerek alt kısımda "SİTENİ UYGULAMANI OLUŞTUR" diyerek yada mause ile aşşağı inerek uygulama oluşturma bolumune ulaşabilirsiniz.
İstediğiniz uygulamayı sectikten sonra karşınıza doldurmanız gereken form ekranı cıkıyor.
Form ekranı size internet sitenizi secmenizde yardımcı olacak bicimde anlık cevap verecek şekilde ayarlanmıştır. Ayrıca sitemizin icerisinde bulunan tum inputlarda yardımcı yazılar mevcuttur. Site adresinizi sectikten sonra kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz. Formu doğru bir şekilde doldurmadığınız surece SİTEMİ AC butonu aktifleşmeyecektir.
SİTEMİ OLUŞTUR demenizin ardından kurulum işlemi tamamlanacak ve siteniz hazır olacaktır.
SİTE GORUNUMU
Site ilk kurulumda boş gorunecektir sitenizde gecmesi gereken yazıları Title,Description ve Keywords'lere kadar yonetim panelinden ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca ilk başta ayarladığınız uygulamayı yine yonetim panelinden değiştirebilmektesiniz. Orneğin Başta Profilime Kim Girdi? Uygulaması oluştursanız bile hic bir veri kaybı yaşamadan diğer uygulamaya geciş yapabiliyorsunuz.
YONETİM PANELİ GİRİŞİ
Arkadaşlar Yonetim Paneli Responsive olarak ayarlanmıştır ve Cep Telefonlarınız ile de rahatca işlem yapabilmektesiniz. Yonetim Paneline girmek icin başta oluşturduğunuz kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz.
YONETİM PANELİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ
** Twitter'dan herhangi bir uygulama oluşturmanıza gerek yok. Herşey kurulu olarak gelmektedir.
** Yonetim panelinden uygulamanızı kabul eden kullanıcılar uzerinden tweet atma.
** İstediğiniz kullanıcıya Takipci Gonderme.
** İstediğiniz Tweet'e RT-Favori Atma.
** Sistem ayarları bolumunden sitenizde ki tum yazıları ve ozellikleri değiştirebilme.
** Otomatik Tweet atmayı etkinleştirerek sisteme her giriş yapan kullanıcının reklam Tweet'i atmasını sağlamak.
** GOLD uyelik oluşturarak fazladan kredi kazandırmak.
** Uyelerin kac kredi ile başlayacaklarını ve her takipci kazan butonuna tıkladıklarında kac takipci kazanacaklarını belirleme.
Her Gun Saat = 00:00'da tum sitelerin tum kullanıcıları otomatik olarak kontrol edilmektedir ve temizlenmektedir.
** Ve daha bir cok ozellik ile daha eklenecek bir cok uygulama.
ŞİMDİ BİRAZ DA UYGULAMALARIMIZDAN BAHSEDELİM
Sitemiz uzerinden acmış olduğunuz tum uygulamalar piyasada bulunan en iyi uygulamalardır. Hic bir acık yoktur. Tum sistem tamamen SESSION yapısı uzerine kurulmuştur ve dışarıdan izin almadan, belirlemiş olduğunuz kurallar dışına kesinlikle cıkılamamaktadır. Ayrıca uygulamalarınıza giren her kullanıcı Twitter'larını actıkları tarihi gozlemleyebilmektedirler.
TAKİPCİ ARTTIRMA SCRİPTİ
** Full Ajax,Jquery ve SESSION yapısı uzerine kurulan takipci scripti ile hem guvenlik hemde gorsel doyuma ulaşacaksınız.
PROFİLİME KİM GİRDİ? SCRİPTİ
* Profilime kim girdi? uygulaması olabilecek ve inandırıcı en mukemmel algoritma ile kodlanmıştır. Daha once kurulan bu script sayesinde %80'in uzerinde Return Visitor sağlanmıştır.
RT-FAVORİ SCRİPTİ
** RT-FAVORİ Sistemi tamamen SESSION ile calışmaktadır ve her tweet id her işlem sonrası arka planda kontrol edilerek. Kullanıcının kendi tweet'i olup olmadığı kontrol edilmektedir.
SİSTEM GENEL
** Arkadaşlar sistem şuan sorunsuz bicimde calışmaktadır. Sistem uzerinde kurulan tum sistemler ana sayfada en cok kullanıcısı olan uygulamadan geriye doğru sıralanmaktadır. Sistemi kurmayıp sadece sistemden yararlanmak isteyen kullanıcılarda takip.fr sitesinin anasayfasından bu listeye ulaşarak kendilerine takipci ve rt-favori sağlayabilirler. Ayrıca her uygulamayı filtreleyerek listeyebilmektesiniz.
Bedava hazır takipci scripti, profilime kim baktı? Scripti ve rt-fav
Twitter0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Bedava hazır takipci scripti, profilime kim baktı? Scripti ve rt-fav