Twitter Takipci arttırma yontemleri adlı yazımda sizlere twitter takipci arttırma yontemlerini tek tek anlattım. Ancak şimdiki yazımda twitter takipci arttırma sitelerini soyleyeceğimi Bircok twştter takipci arttırma sitesi mevcuttur Ancak ben bu yazımda en cok kullanılan ve en cok faydalı olanları anlatacağım..

1) Takipci Havuzu :

Takipci Havuzu ile takipci kazanmak cok Kolay.İlk olarak web adreslerine giriyoruz. Daha sonra GİRİŞ YAP butonuna tıklıyoruz ve bize her uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da izin istiyor giriş yap butonuna basıyoruz ve web sitesine geri donuyor. Daha sonra ne kadar krediniz var ise ( sanırım 50 kredi veriliyor ) o kredi kadar TAKİPCİ KAZANMAYA BAŞLA butonuna tıklayarak cok hızlı bir şekilde takipci kazanmaya başlıyorsunuz.. EN SEVDİĞİM OZELLİĞİ COK HIZLI OLMASIDIR..
2) Takipci Denizi :

Takipci havuzu ile aynı sistemde calışıyor sisteme giriş yapıp siz birilerini takip ediyorsunuz ve o birileride sizi takip ediyor dongusel olarak.Sizin hicirşey yapmanıza gerek kalmıyor yapmanız gereken tek şey uygulamaya izin vermek oluyor.. ilk uyelikte 100 kredi alıyorsunuz. Her 1 kredi 1 takipci demek oluyor. Ve bundan sonra hergun duzenli olarak size 100 kredi geliyor. Ayrıca referans linkinizden gelenler sayesinde de ayrıca kredi kazanıyorsunuz..
3) Takipciler Denizi :

Takipci denizinin tamamen kopyasıdır. Tasarım olarak da kopyasıdır. Herşeyi aynı diyebilirim.İlk uyelikte 50 kredi veriyor ve hergun de 100 kredi hediye geliyor..
4) Twiwin :

En meşhur takipci kazanma sitelerinden bir tanesidir. Diğerleri gibi kredi sistemi ve karşınızdaki kişiyi takip etme sistemi ile calışıyor. Takip ettiğiniz her kişi icin kredi kazanıyorsunuz. ve sizi takip edene kac kredi vereceğinizi de kendiniz belirliyorsunuz. Ayrıca en buyuk ozelliği takibi cekenlerden kredinizi de geri alabiliyorsunuz. Not : site şuanda acılmıyor gecici bir sorun var sanırım..
5) Takipci Bul :

Diğer takipci sitelerinin hemen hemen benzeridir. Uygulamaya izin verdiğiniz de twitter sayfasından reklam paylaşıyor. Sizin hicbirşey yapmanıza gerek kalmıyor. o kendi kendine takip ediyor. 10 saniye icinde takipci kazandırıyor size. Ayrıca diğer sitelerden farkı ise hergun değil 4 saatte bir takip işlemini tekrarlayabiliyorsunuz.. Ayrıca eklemek gerekirse işlem sonrası uygulamayı kaldırmanız sizin yararınıza olacaktır cunku surekli reklam iletisi gonderiyor..
6) Taraftar Takip:

Sadece tuttuğunuz takımdan takipci kazanmak isteyenler icin yapılmış bi uygulama.Takımını seciyosun ve uygulamaya izin veriyorsun. Sadece renktaşların seni takip ediyor. 4 saatte bir tekrarlayabiliyorsun ve her izinde 35 takipci kazanıyorsun.. Takipci bul ile aynı sistemde calıştığı icin onun icin soylediklerim bunda da gecerlidir. Tek farkı bunda takım seciyorsun.
7)Twiends :

Yabancı bir takipci kazanma sitesidir. Pek kullanmadım ama ildiğim kadarıyla twiwin ile aynı sistem de calışıyor. Uye oluyorsunuz ve sitedeki kişileri takip ediyorsunuz kazandığınız kredilerlede sizi takip ediyorlar. Site ingilizce ancak sadece turkce takipci kazanmak icin settings BOLUMUNDEN turkiye ’yi secebilir daha sonra Followers bolumunden “Only allow people in Turkey to follow you” seceneğine bir tık atabilirsiniz. Boylece sadece turkce takipcileri kazanmış olacaksınız..

Yazımızın sonuna geldik illaki bircok takipci kazanma sitesi vardır ancak ben size en meşhurlarını ve kendi kullandığım guvenilir ve %100 calışanları anlattım. sitelerin linkini vermedim ancak başlıkları googlede arattığınızda site adreslerine ulaşabilirsiniz. Orneğin googlede TAKİPCİ DENİZİ yazdığınızda ilk sırada benim bahsettiğim site cıkacaktır. Hadi adiyos..

tamamen kendi yazımdır. Kaynak belirtilmeden kopyalayana hakkımı helal etmiyorum.

kaynak