FiberTweet
Sınırsız Tweet.
FiberTweet.com, twitter.com uzerindeki 140 karakter sınırlaması olmaksızın kullanıcılarına daha fazla karakter uzerinden icerik sağlamaya yonelik bir web tarayıcısı eklentisidir. Eklenti tamemen ucretsiz olup bir Turkcell Superonline hizmetidir.Bu eklentiyi tarayıcınıza kurarak hem kendi iceriklerinizi hem de diğer bu eklentiyi kullanan kullanıcıların iceriklerini tarayıcınız uzerinden okuyabilirsiniz. Eklentiyi kurmayan kullanıcılar ise 140 karakter sonrası iceriği kısa bir link (sprnln.net) uzerinden fibertweet.com adresinden okuyabilirler.
Fibertweet hizmetinden nasıl yararlanabilirim?
Hemen yapmanız gereken sağ kolonda goruğunuz tarayıcı logosuna tıklayarak eklentiyi indirmeniz ve tarayıcınıza kurmanız. Eklentiyi kurduktan sonra tarayıcınızı yeniden kapatıp actığınızda twitter.com adresi uzerinden sınırsız tweetleme hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Yardım
Eklentiyi kurdum ama calışmıyor. Neden?
Nedenlerden birisi eklentiyi kurduğunuz tarayıcınızdan başka bir tarayıcı kullanıyor olmanız olabilir. Orneğin Firefox tarayıcı kullanıyorsanız, eklentinizin de firefox tarayıcı eklentisi olması gerekmektedir. Diğer bir neden de eklenti icin gerekli olan tarayıcı surumunuzun guncel olmaması olabilir. Bunun icin lutfen tarayıcınızı guncelleyiniz.
Eklentim neden İngilizce, Turkce kullanmak istiyorum. / Eklentim Turkce ama İngilizce kullanmak istiyorum.
Eklentinizin twitter dil tercihine uyumlu olarak olarak gelir. Hangi dil tercihini istiyorsanız twitter ayarları uzerinden o dili secmeniz gerekmektedir.
Şimdilik sadece aşağıdaki 2 tarayıcı icin gecerlidir,indirmek icin tarayıcı isminin uzerine tıklamanız yeterli.
Google Chrome
Safari
Kaynak : http://forum.saygisiz.com/internet-1...ibertweet.html
Twitter'in 140 Karakter Sınırını Kaldıran Eklenti: FiberTweet
Twitter0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter'in 140 Karakter Sınırını Kaldıran Eklenti: FiberTweet