Surprizbozan The Witcher 3, aşırı gucsuzum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Surprizbozan The Witcher 3, aşırı gucsuzum
-
26-11-2022, 14:53:48Selamlar, yaklaşık 2 hafta once Witcher 3 satın aldım. Dizisini zaten 2 kere bitirmiştim ve Witcher evrenine az cok hakimdim. Ve Witcher 3'u de oynamasam da cok seviyordum. Oyuna başladım ilk başlarda guzeldi sonra 6. saatime geldiğimde, ana gorevlerde baronun cocuğunu berbatcık halinden kurtardığımız bolume gectim. En az 10 kere oldum gecemedim iki turlu de denedim hem direkt oldurduğumuz hem de sakinleştirip oldurmediğimiz şekli de ikisi de olmuyor. Sonra aksiyon-RPG oynadığım aklıma geldi ve yan gorev yapmaya gittim. Yan gorevlerde de bir tane kurt adam var ve ben vurdukca canını tekrar fulluyor. Ve her vurduğumda can yeniliyor kesmek imkansız oluyor. Arkadaşım oyunu bitirmişti ona sordum soru işaretleri var haritalarda onlara git dedi XP kas dedi. Bende gittiğim hepsi 14 level olan Nilfguard'lı 3 tane asker tarafından ilk gorevde tek yedim. Ben 3 levelim. Daha once RPG oyunu oynadım ama az oynadım konuya hakim değilim sadece Witcher evrenine hakimim. Para falan da olmadığı icin ne zırh, ne kılıc ne de iksir yapabiliyorum. Ana gorevde de takıldım yan gorevde de mini gorevlerde de ne yapacağımı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.