The Witcher 3'te Letho'yu bulmak istiyorum. The Witcher 2'nin save dosyasını yeni oyuna başlarken yuklemiştim. Zaten Letho'yu oldurmedim. Reardon Hanesinin Cokuşu adlı yan gorevi alıyorum. Surprizbozan: burada gorevi anlatıyorum Malikaneye gidip heyulaları olduruyorum, sonrasında ise gorev bitiyor. Tekrardan gorevi aldığım yaşlı kadının yanına don diyor. Donunce de gorev bitiyor. Videolardaki ise tam tersi. Hicbir canavar cıkmıyor, her yer tuzaklarla kaplı. Geralt, şuphelenip araştırmaya başlıyor ve Ghost of The Past adlı bir gorev ekleniyor. Ahır gibi bir yere giriyor ve tuzakların neden orada olduğunun sebebini anlıyor, Letho'yu buluyor. Bende ise bunların hicbiri olmadı. Neden yapamıyorum bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben bilgisayarıma format atmadan once Witcher 2'nin save dosyasını Witcher 3'e aktarıp Witcher 3'e tekrardan başlamıştım. Sonrasında ise bilgisayarıma format attım. Witcher 2 savelerimin tumu gitti. Ama Witcher 3 Steam Cloud'a kaydedildiği icin ona bir şey olmadı. Acaba bundan kaynaklı olabilir mi?
The Witcher 3 Letho'yu bulma gorevi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- The Witcher 3 Letho'yu bulma gorevi