Şimdi ben bayağı iyi gidiyordum. en son bir tane Jurgen Boynuzu'nu Kırsakallar'a verdim ve bir kadınla (adı aklıma gelmedi) Alduinin'de o mekanda bulunup gittiği, daha sonradan bir ejderha kesip ejderdoğan olduğumuzu kanıtladığımız bolumu yaptım ve Save alıp oyundan cıktım.
Burada bir sorun yok ama bu gorevleri yapmaya giderken ben her zaman gorduğum mağaralara gucumun yettiği kadar dalarım level atlamak icin.
Neyse, 2 tane mağaraya girdim, her ikisinde de vampirler vardı. İlkinde o ana vampire bayağı olup oradan cıktım. İkinci mağaranında hepsini temizledim. Gorevler tamamlandıktan sonra başka bir goreve giderken akşam birden karakterim attan inip kanın kaynıyor ve vampir guclerin uyanıyor dedi. Ondan oncesinde birkac kez de gece olunca garip bir şekilde susarsın diye şeyler oldu.
Ve bu kısımda hicbir şey anlamayıp oyunu direkt kapattım. Cunku vampir olmanın nasıl bir şey olduğun;, iyi mi, kotu mu etkileceğini bilmiyordum. 3. kez bir Save'i cop etmek istemedim.
Şu an bana oyunda neler oluyor, vampir olmak kotu mu, iyiyse faydaları neler? Mumkunse vampir olmama gibi bir imkan varsa onu da soylerseniz mutlu olurum cunku vampir gercekten olmak istemiyorum. Normal halimle ben gayet mutluydum