Merhabalar, şu anda silah arkadaşları: Skellige gorevindeyim.
Oyun ici gecirdiğim 4-5 saat oncesinde Skellige'deki ziyafete bir ayı saldırmıştı.
Ayıyı oldurdukten sonra bir diyalog girmişti. Diyalogda Hjalmar veya Cerys'e bu saldırının kimin tarafından yapıldığını bulmam konusunda yardım etmem ve "şu an bununla ilgilenemem" tarzı bir cevap vardı.
Ben 3. seceneği sectim ve gorevi tamamlamışım olarak saydı. Şimdi ise Kaer Morhen'de olacak olan buyuk savaş icin muttefikler arama gorevini yapıyordum. Velen ve Novigrad'da bulunan muttefiklerimden bazılarını aldım ve sıra Skellige'ye geldi. Crach'a yardımını sordum ve Nilfgaard tehdidini bahane gostererek gelmemeyi tercih etti. Ardından Ermion'a gittim ve benimle gelmeyi kabul etti.
Başka bir konuşacak kişi gostermedi ve sadece "Skellige tahtındaki veraset meselesinin cozulmesine yardımcı ol" gorev objektifini verdi.
Ben de onceki bahsettiğim gorevde bir hata yaptığımı fark edip kalede Hjalmar ve Cerys'i arayıp buldum. Gelmesi konusunda en inanclı olduğum Hjalmar dahi Cerys gibi tahtın verasetinin sonuclanmasından once gelemeyeceğini belirtti. Yaptığım bir diyalog hatası bana 2 adet muttefiğimi mi kaybettirdi?
Yoksa şu an bulunan gorevdeki sorunun herhangi bir cozumu var mı?
Witcher 3 silah arkadaşları: Skellige gorevi nasıl yapılır?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Witcher 3 silah arkadaşları: Skellige gorevi nasıl yapılır?