İŞ TANITIMI

2017-2018-2019-2020-2021 yıllarında acılmış eski tarihli Telegram kanalları satıyorum.

Eski tarihli kanal ve grupların faydası nedir?

Eski kanallar uzun suredir var olduğundan yeni acılan kanala gore spama girme riski daha azdır. Uye cekiminde de kanalın kapanma riskini azaltır. Ek olarak kanalınızın uzun suredir var oluşu halihazırda var olan eski uyelerinin ve potansiyel uyelerin gozunde itibar ve + imaj puanı demektir. Bu da size uzun vadede eğer icerik uretirseniz kanalınızın daha iyi buyumesi bu sayede daha fazla insana hizmet sunabilmenizi sağlar. Doğru imaj onemlidir.
SIK SORULANLAR

Eski tarihli kanalları kimler alıyor?
Her kesimden insan daha iyi bir imaj, daha az kapanma riski ve kullanım rahatlığı icin alıyor.

Eski tarihli olduklarını nasıl gorebiliriz?
İsteğiniz dahilinde size ekran goruntusu atarım. Ek olarak kanala veya gruba girince acılış tarihini de gorebilirsiniz.

Kanallar uyeli mi uyesiz mi?
Genel olarak az uyeli, isteğe gore 0'larım. Fakat birkac bin uyeli olanlar da mevcut.

Grup ve kanallar nasıl temin edildi?
Cok buyuk oranda kendi hesabım, abim, ablam vb aile uyelerinin hesaplarından vaktiyle değerleneceğini fark ettiğimden almıştım. Bir kısmını da arkadaşlarımdan aldım.

Eski tarihli grup var mı?
Şuan elimde mevcut ilerde konuya ekleme planım var sadece cok farklı hesaplarda olduğundan duzenlemem gerek.

Kanalları acma motivasyonunuz nedir?
Uzun suredir telegram kullanıyorum. Telegram platformunun cok gelişeceğini ve gelir kapısı olacağını ongoruyordum. Bu yuzden aldım. Şuan ongorulerim tuttu. Telegram sayısız insana gelir kapısı oldu. Şuan ise kendi kripto parası ile gelirini bizle paylaşma acıklamaları yapıyor ve deneme halinde. Bu da tamamlanınca cok daha etkili bir platform olacaktır.
TİCARET NASIL GERCEKLEŞİYOR?

Forumda 30 ve uzeri ticaret puanınız ve minimum %95 ve uzeri memnuniyet oranınız varsa odeme oncesi kanalı teslim ediyorum. Bunun harici ilk olarak odeme alıyorum. Kanalı satarken gosteriyorum.
ODEME YONTEMLERİ NELER?

Ziraat bankası, İş Bankası ve Papara hesaplarım mevcut. Hem banka hem de papara yolu ile odeme gercekleştirebilirsiniz.

Detaylı bilgi icin bana alttaki telegram adresimden ulaşabilirsiniz.

https://t.me/psikologpsikoloji
Telegramı olmayanlar yoruma pm isteyerek -atarak veya instagram uzerinden ulaşabilir.

Tum değerli uyelerimize bol kazanclar diliyorum. Bu siteyi seviyorum. Yaklaşık 2 yıldır aranızda bulunmaktayım ve değerli insanlar tanıdım. Bu guvenli ticaret ve yardımlaşma ortamını sunduğu icin yonetimimize teşekkurler.
(Not: Gonul rahatlığı ile alabilirsiniz. Oğrenciyim. Hem okula gidiyor hem haber icerikleri uretiyor hem de urun tedarikinde bulunuyorum. Bu yuzden fazlası ile yoğunum. Mumkun olan en kısa surede mesajlarınıza doneceğim. Sabrınız icin teşekkur ederim.)