Merhabalar. 2 Gun once fark ettiğim bir olayı anlatmak istedim. Gerci benim bu yontemi duyan arkadaşlar kesinlikle cıvığını cıkaracaklardır konunun ama ne yapalım onlarda eksik kalmasın istedik. Oncelikle hangi operatore bağlı olursanız olun bir onemi yok. Ucretsiz Twitter icin biraz kafamızı kullanıyoruz o kadar. Bikac uygulama beğenip bağdaştırdığımızda telefondan yazdığınız mesajı twitter‘da da yayınlayabilirsiniz. İşin ilginc kısmı bunu ucretsiz yapıyorsunuz. Bazı arkadaşlar Vodafone’da bedava zaten desede geriye kalan bilmem kac milyon kullanıcının Vodafone kullanmadığını gecte olsa anlaması gerektiğini duşunuyorum
Hem Bloğunuzda hemfacebookunuzda hem sayfanızda hemde Twitter‘da otomatik yayınlansın istemezmiydiniz ? Ben istedim duşundum ve ” Dank ” edince buldum
Oncelikle kademe kademe gideceğim icin dikkatli takip etmenizi oneririm

Oncelikle Facebook hesabınız olmalı. Yoksa buraya tıklayarak bir hesap almanız gerekli.
Hesabınız var ise kendinize bir sayfa acmalısınız. İcerisindeki uye sayısının onemi olmayan bir sayfa Veya varsa bır sayfanız onuda kullanabilirsiniz. Oncelikle sayfa acmayı gostereyim. Ok işaretlerini takip etmeniz yeterli olacaktır.

Sayfamızı beğendikten sonra geriye uygulamaları yapmak kalıyor. Facebook’da Oncelikle Buraya tıklayınız Sonra resimdeki işaretlediğim yerleri yapınız.
Tabi bunlar icin oncelikle Twitter hesabınız olmalı
Bağdaştırmadan once almalısınız
Olmayanlar icin buraya tıklayıp kendinize bir Twitter hesabı acın
Sonra ise ilk başta gosterdiğim link‘e tıklayıp resimdeki işaretlemeleri yapın ;

Numaralara gore cevap vereyim once ;

Twitter uygulamasını beğenmelisiniz oncelikle numaralı yerde ise profilde yayınlanıp yayınlanmıyacagı soruyor siz oraya evet diyeceksınız profılınızde yayınlansın ıstıyorsanız Facebook sayfanızda yayınlanmasını ıstıyormusunuz onu soruyor ki bunu işaretlemelisiniz Numara da ise sececeğiniz sayfanızı belirtiyorsunuz . Numaralı yer facebook hesabınız Numaralı yer ise twitter hesabınız. İki hesapta acık olmalı. Uygulama işlemleri bu kadar sıra Cep kısmına geldi.
Avea kullanıcısı olarak 0.facebook.com uzerınden ucretsız baglanıyorum. Ve yer imlerine ekledim sayfamın adresını oraya gırıp mesaj ekledıgımde sayfaya dırek twit hesabımda cıkıyor. Sizlerde Gsm operatorlerınızın ucretsız facebook uygulamasından yararlanıp twitter’da mesaj atabilirsiniz
Bloğunuz da yazmak isterseniz ise Bu konumu incelemenizi oneririm. Aynı bağlantı uzerinden yararlanabilirsiniz. İncelemek icin bir deneme yapalım..
işte once telefondan sayfamdan paylastıgım yazı :

İşte Profilimde yayınlanması :

İşte Twitter’mda yayınlanması :

Ve işte Bloğum

Olay bundan ibaret

Eğer yazıyı yararlı buluyorsanız Altta ve ustte bulunan Beğen butonu ile beğenebilir ve alttaki facebook & twitter resimlerine tıklayarak paylaşabilirsiniz.
Hepinize iyi twitlemeler

Kaynak