Mining Game Ucretsiz Ruble Kazan

Mining game Mining Game ile kazanmak kolay, yeni acılan kazanc sitelerinden, sitede yatırımlı veya yatırımsız kazanabiluirsiniz

Mining game 25 gun once acılan bir kazanc sitesi, mantık bildiğimiz ciftlik oyunlarındaki gibi burada ceşitli paketler alarak
kazanmaya başlıyoruz. Aldığımız paketler kripto para uretiyor, ardından bunları topluyoruz ve exchange yazan yerden kriptoları
rubleye ceviriyoruz ve ardından payeer hesabımıza cekiyoruz.. Daha fazala kazanac icin daha fazla paket almak gerekiyor. Veya
pahalı paketlerden alarak daha yuksek kazanc elde edebilirsiniz. Yatırım yapmak istiyorsanız şu an herşey iyi gidiyor, herhangi
bir kısıtlama veya puan sistemi yok. Para cekebilmek icin siteye en az 10 ruble yatırmanız gerekli. Ben yatırım yaptım ve
paramı cektim bir sıkıntı yok.

Siteden hic yatırım yapmadanda ucretsiz kazanabilirsiniz. Oncelikle her yeni uye olana hediye 2 paket bedava.! Hoşgeldin bonusu
(SignUp Bonus) ile başlar. 1000 er coinlik değerinde 2 paket bunlar ilk gunden size kripto para uretmeye başlar. Siteye her gun
giriş yaparsanız BONUS yazan yerden gunluk ucretsiz ruble kazanırsınız. Ayrıca sitede SURF yapma imkanıda var, bildiğimiz ptc
siteleri gibi burada reklam izleyerek para kazanıyoruz.

Odeme Kanıtı

Referans Komisyon: 5 seviye %3 - %40 arası
En az yatırım: 10 ruble
En az cekim: 5 ruble
Odemeler: Payeer, QİWİ, Yandex.Money

NOT:
Gercek şu ki bu sitede diğer siteler gibi bir gun scam olacak ve odeme yapmayacaktır.! Yatırımlarınızı ona gore yapın.!