Merhabalar; uzun zamandır bazen az bazen cok link kısaltma siteleri ile para kazanmaktayım. Şuan aktif olarak kullandığım link kısaltma siteleri artı ve eksi yonleriyle karşılaştıracağım. Odeme kanıtları, ortalama cpm ucretleri, iki adet yerli bir adette yabancı link kısaltma sitesini ele alıp ayrıntılarını paylaşmak istiyorum. Daha sonraki donemlerde anlık olarak test edeceğim, ne kadar ziyaretci gondermişim, ne kadarı sayılmış, ne kadarı para kazandırmış beraber inceleyeceğiz. Link kısaltarak para kazanmak isteyen arkadaşlar icin rehber olabilceğini duşunduğum guzel bir yazı hazırlamayı duşunuyorum. Ref.siz linkler konunun en altında olacak.

İlk once odeme konusunda, hesabın kapanmaması konusunda sonuna kadar gucendiğim cpm ucreti diğer link kısaltma sitelerine gore nispeten daha az olan bir siteyi artıları ve eksileriyle madde madde ele alacağım.

https://linkshrink.net/

Artıları

+ Reklamları atlamak cok kolay. Ziyaretci kolayca reklamı gecebiliyor. İlgili linke zorlanmadan gecebiliyor.

+ Litecoin odeme seceneği, burdan kazandığım parayı Binance'de ki cuzdanıma aktarıyorum. Ordan istediğim gibi başka koinleri al-sat yada bitcoine cevirebiliyorum bu durum benim icin avantaj fakat bazıları icin dezavantaj olabiliyor.

+Sayımları cok iyi gonderdiğiniz ziyaretcide kayıplar minimum da gonderdiğiniz ziyaretcilerden geri donuşum olmasada tıklamayı sayıyor.

Eksileri

- Cpm ucretleri cok duşuk 1000 tıklamaya 3 tl.

- Banka hesabına para gondermiyor.

- Odeme alt limitleri paypal icin 5 dolar, bitcoin ve etherium icin 15 dolar, litecoin icin 5 dolar.

ODEME KANITI​

https://eklink.net

Tr piyasası icin odemeleri normal olan odemede sıkıntı cıkarmayan Turk sitesi, bu siteyi xyz sektoru dışında siteleri olan arkadaşlar icin onerebilirim. Diğer turlu %30 kesinti yapıyorlar.

Artıları

+ Odeme konusunda bu zamana kadar hic bir sıkıntım olmadı. Vaad ettikleri gunde odemeyi sorunsuz olarak aldım.

+ Link gecme işlemi kolay ve zahmetsiz. Kullanıcı rahatca gecebilir.

+ Papara ve inanal uzerinden odeme alabilmektesiniz.

+ Daha sonra linkleri duzenleyebileceğiniz bir bolum var, bu cok kullanışlı bi uygulama diğer link kısaltma sitelerinde karşılaşmadım.

Eksileri

- Banka havalesi ile odeme secenekleri yok. Biriken parayı banka hesabından alamıyorsunuz

- Minimum odeme tutarı 30 tl.

- Xyz linklerinde %30 kesinti var. Kazanılan paradan %30 kesinti var

ODEME KANITI​

https://tr.link

Son iki aydan daha fazla suredir bu servisi kullanmaktayım. Tıklama oranına gore en yuksek kazandığım yer bu sitedir. Linklerin sayıma duşebilmesi icin 24 saatte 1 kez sayıldığından yukarıdaki anlattığım sitelerle beraber aynı anda bu siteyi kullanıyorum. %2 kesintiden başka hic bir kesinti yok, sayımları TR piyasasında normal seviyede. Odeme konusunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Umarım kendilerini bozmazlar ve bu şekilde devam ederler. Bende kısaltmalarımı bu siteden yapmaya devam ederim.

Artıları

+ En cok parayı ben burdan kazanıyorum. Piyasanın ustunde bir odemeleri var şuan icin 1000 tıklamaya 12 lira civarında veriyorlar.

+ Odeme alternatifi cok fazla aşağıdaki listeden bakabilirsiniz.

+ Farklı domain alternatifi cok. Facebook vb. sosyal medyalarda bazı linkler yasağa takılabiliyor. Bu yuzden ona yakın alternatif domainleri var ve cok kullanışlı. Bu kadar domain olması bende uzun sure sektorde kalacaklarının sinyalini verdi.

+ Link kısaltma servisi olarak kendilerini geliştirmeyi meyilli bir firma.

Eksileri

- Şimdilik gozume takılan bir eksiklerini goremedim, yazacak bişeyim yok eksikleri konusunda.

ODEME KANITI​

Diğer kısaltma siteleriyle de calıştım ama yukarıdaki siteler kadar verim alamadım. Linkshirnk, Eklink, Tr.link gibi sitlerin dışında sorularınız var ise yardımcı olmaya calışacağım. Test etmemi istediğiniz bir site var ise ziyaretci yollar cpm oranına, kazanclarına beraber burda bakabiliriz. Konu altından yazabilirsiniz.

Refsiz uyelik icin linklere tıklayabilirsiniz.

www.linkshrink.net
www.tr.link
www.eklink.net