Adserious 1 ay once acılan yeni bir kazanc sitesi, şimdiye kadar odemelerini yapıyor umarız bundan sonrada yapar.
Arkadaşlar bu site aslında cok iyi kazandırıyor biraz sabırlı olursanız goreceksiniz, kazanmak icin bir suru yolu
var, bu yolların hepsinide acıklayacağım, sizde rahatlıkla kazanabilmeniz icin. Alttaki resimdeki gibi Earn Money
yazan yere tıkladığınızda kazanc metodları burada. Burada Wiew Advertiserment yazan yerden reklam izleyerek kazanıyoruz.
Tıklamalardan yaklaşık gunluk gelir 0.07, birde SeriousGrid yazan yerden reklam izleyerek kazanıyoruz. Grid oyunu
fena değil 15 tıklama hakkın var her tıklamada en az 0.001 veriyor. Bazen $0.10 ve $0.20 dolar veriyor.
Kazanmalar sadece tıklamalarla bitmiyor, referans yarışmaları, puan yarışmaları, PTCWall danda kazanabilirsiniz.
Referans satın alabilirsiniz veya 30 gunluk kirayabilirsiniz imkanınız varsa en iyisi direk refler.

Sitenin diğer iyi bir kazancıda 1 luk yatırım paketlerinden geliyor. Altta gorduğunuz gibi 1 euro 2 euro getiriyor tam 100
gun sonra gunluk 0.02 euro gelir. Ben daha yeni başladım şimdiden 3 paketim var gelir getiren, yaklaşık her 5 gunde bir paket
alabiliyorum, zamanla tabi coğaltacağız. Paket alırken cok onemli bir yeri hatırlatayım yoksa 1 euronuz boşa gider.! Paranız
kesinlikle account balance de dursun, coğu zaman PB balanceyi kullanıyoruz, eğer parayı oraya aktarırsanız sadece reklam
verebilirsiniz paket alamazsınız.! Alttaki resimde işaretledim 0.868500 yazan yer account balance oluyor, paket alırken
bu hesabtan odeme yapılıyor.

Aldığım paketler altta 0.02 x 3 = 0.06 şu anda gunluk gelir 0.06 + ptc + grid oyunu derken ufak ufak yukseliyoruz.
Arkadaşlar bunların hepside ucretsiz geldi ve geliyor.. Hic yatırım yapmadım fırsat varken sizde kazanmaya başlayın.
Benim şu anda 3 paketim var ama bu aslında 6 paket değerinde %100 net kazancı da eklersek.

Grid gelirleri altta gordugunuz gibi simdiye kadar 1.61 sadece grid oyunundan kazandim, bu sitedeki grid oyununda
bos yok, kesinlikle her tiklamaya birseyler veriyor..

Sitenin odemeleri alttaki gibi her gun yapilan odemeler guncel yayinlaniyor. Ayrica siteni forumunda payment proof yazan
yere girip guncel odemeleri takip edebilirsiniz.

Gunluk Kazanc: 0.07
Referans Kazancı: %10
Odeme Secenekleri: Paypal, Payza, Payeer, PM
Minimum Odeme Limiti: $5
Uye olmak icin tıklayınız
http://adserious.com/?ref=metin1

Refsiz Link:
http://adserious.com
Hepinize Bol Kazanclar Dilerim..