Merhaba arkadaşlar
Diğer ptc,reklam ve gorev sitelerinden daha fazla kazanc sağlayacak bir siteden bahsetmek istiyorum. Tiktigo.com
TİKTİGO Nedir?
Tiktigo kullanıcıların sistemde bulunan bağlantıları tıklamak suretiyle gelir elde ettikleri ve firmaların ceşitli formatlardaki reklamlarını (banner, ptc, facebook vb) yayınlayarak gorunurluklerini en kolay, en hızlı ve en ucuz şekilde arttırdıkları dijital SEO platformudur.
Tiktigo SEO hizmetlerine getirilmiş yeni bir boyuttur. Tiktigo firmaların internette trafiklerini ve gorunurluklerini arttırmalarına hizmet ederken, sunduğu gelir modelleri ile toplumun dezavantajlı kesimlerine gelir elde etme imkanı oluşturarak sosyal sorumluluğunu yerine getirmektedir. Tiktigo bir FRGTEK Bilişim Limited Şirketi markasıdır.
%100 Turk firmasıyız.
6 ceşit uyelik paketimiz bulunmakta
Standart Bronz Gumuş Altın Premium ve VİP
Her uyelik ceşidinin geliri farklı
Aylık 5 $ dan başlayıp ucu bucağı olmayan bir gelir kazabilirsiniz. Amacımız turk kullanıcıların daha iyi paralar kazanması ve acaba odeme alabilirmiyim endişesini ortadan kaldırmak.
Odeme alma ve odeme gonderme yontemlerimiz Papara kredi kartı ve banka havalesi
Şunu cok rahatlıkla tiktigo olarak dile getirebiliriz diğer sitelerden daha cok kazandırıyoruz.
Yeni site olmamız ve kullanıcı azlığımız sizlere daha cok kazandırma şansı vermektedir.
Alt ekip kurarak yada bot yatırımı yaparak cok kazanc sağlayacaksınız.
Tiktigo'da reklamlardan ekstra %10 a kadar reklam geliri sağlayabilirsiniz.
Yuksek tık ve reklam ucretlerinin olduğu sitemizde isterseniz video izleyerek isterseniz facebook like yaparak istersenizde oyun oynayarak kazanc sağlayabilirsiniz.
Şunu net olarak soylemek istiyorum ben tiktigo'nun kurucu ortağı ve yonetim kurulu uyesiyim. Amacım altıma ref toplamak değil, sizlerin daha cok gelir kazanması. Bir turk firması olarak tum iyinet kullanıcılarının www.tiktigo.com adresini ziyaret etmesini kayıt oluşturmanızı rica ediyorum.
Yurt dışındaki firmalarla REKABET etmek istiyoruz.
Her turlu soru ve goruşlerinizi bana iletmenizi ve forum iyinet adminlerinin bu yazımı anlayışla karşılamasını temenli ediyorum
www.tiktigo.com
Yeni Kazanc Yontemi
Paid To0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Paid To
- Yeni Kazanc Yontemi