Vereceğim site kesinlikle scam değildir.
COK SİTE DEĞİŞTİM AMA İLK DEFA BU KADAR HIZLI VE COK PARA KAZANDIRAN SİTE GORUYORUM.

Sitenin ismi dollarsincome
3 Senedir aktif olan bu site kullanıcılara fazla miktara para kazandırmıştır.Uğraşırsanız sizde kazanırsınız.

YATIRIM YAPMANA GEREK YOK 100'LERCE GOREV VAR.

Bu linkten kayıt olunca bana %20 fazla sizede %35 fazla para geliyor. http://bc.vc/IMYOht

Sitenin sağ ust yerinde sitenin dilini değiştirebiliyoruz ve Turkce mevcut. O yuzden resimli anlatım yapmadım.

Bu sitede rutbe olayı mevcuttur. Yani ilk başladığınızda normal bir para alacaksınız ve rutbe atladıkca aldığınız paralar yukseliyor.

PARA KAZANMA YONTEMLERİ;

Sitenin sol menusunde Make money(Para yapmak), Jobs(İşler), Advertise your Website(Web site reklamları) konularının altındaki seceneklerden para kazanabiliriz. En kolay şekilde ise Jobs(İşler)in altındaki Job Offers(İş Bileti) veya Surf Sites(Surf Siteleri)nden para kazanabiliriz.

Surf sitelerinde gosterdiği yere tıklarız ve bir site acılır 20 sn bekleriz ve paramızı alırız. Genelde 2-0,1 cent aralarında para gelir.

İş biletinde ise Faceden sayfa beğenme olsun, tweet atma, bir makale yazma, google'den bir şey aratıp o siteye girmek ve bunun gibi toplam 14 seceneğimiz var. Bunlardan en yuksek gelen odulumuz 4,5 $.