Metro evreninde gecen isterseniz artyom gibi maceracı olabileceğiniz, isterseniz sınırı koruyan askerlerden biri, isterseniz seyyar tuccar olup metroyu gezebilecek biri, isterseniz silah tuccarı olup silah pazarlayacak biri olmak ister miydiniz? Olsa ozellikle de bir oyun icinde sadece NPC'ler değil 10-15 Tane'de oyuncu olsa ve ortamın Rp'sini duzgun yapsalar harika olmaz mıydı? Oyunun hikayesinin cizgisel olması da guzel ama ben o ortamların yaşadığını gormek ve o metroyu gezmek istiyorum.
Boyle bir oyunu yapmanın da imkansız olduğunu duşunmuyorum. Metro Exodus mekanik ve grafikli bir oyun olur, dışarısı da olur tabii ama cok tehlikeli olur. Kendi metro istasyonunuz da secimlere katılıp başkan olmak sonra orayı yonetmek. Asker atamak, diğer istasyonlarla ittifak kurmak harika olurdu. Duşunmesi dahi cok guzel. Dediğim gibi bence yapılabilir. Ustune uğraşınca RDR 2, Witcher 3, veya GTA 5 gibi oyunlar yapılabiliyorsa bu da yapılabilir. Ustune milyonlar akıtmaya gerek yok. Ortalama bir studyoda yapabilir. Keşke 4A Games boyle bir proje yapmayı duşunseydi ama tamamen hayalden ibaret. Tabii şu an sadece nasıl olurduyu tartışıyoruz. Sizce nasıl olurdu?
Metro evreninde gecen bir RPG nasıl olurdu?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Metro evreninde gecen bir RPG nasıl olurdu?