Gectiğimiz hafta itibariyle başladığımız videolu SEO dersleri serisinin ikincisiyle karşınızdayız! Site-dışı SEO'nun olmazsa olmazlarından olan backlinkleri elde edebilmek icin cok sayıda yontem mevcut. Bunların en sağlıklılarından biri olan "guest blogging" olarak bilinen konuk yazarlık stratejileri ile ilgili başta partnerimiz SEOmoz olmak uzere pek cok SEO blogunda sıkca konuşuluyor. Turkiye'de cok yaygın olmayan bu tekniğin yerine alternatif olarak tanıtım yazısı adı altında bir piyasa oluştuğunu soyleyebiliriz. Her iki durumda da en onemli olan şeyler; en iyi blogları bulabilmek ve bu bloglara ulaşabilecek iletişim kanallarını oluşturabilmek. Bu videomuzda, BuzzStream ve Citation Labs Contact Finder aracları ile nasıl bu verilere ulaşabileceğinizi anlatıyoruz. Şimdiden iyi seyirler!
Videoda bahsedilen araclara ait bağlantılar:
BuzzStream - Link Building Tool
(bloglara ilişkin sosyal medya ve iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz bir arac)
Citation Labs - Link Prospect
(alanınız ile ilgili yeni bloglar ve tanıtım mecraları keşfedebileceğiniz bir arac)
Citation Labs - Contact Finder
(elinizde bulunan blog listesine ilişkin e-posta ve iletişim formu bilgilerine ulaşabileceğiniz bir arac)
Contact Finder icin kullanabileceğiniz etkili sonuclar sağlayan bir arama parametresi:
^(İletişim|İletisim|iletisim|iletişim|bize|ulaşın| ulasin|mail|kunye|profil|profile|contact|hakkında|
hakkinda|hakkımızda|hakkimizda|yazın|yazin|kimdir| kim|kimiz|adres|reklam|tanıtım|tanitim|mesaj)
kaynak https://zeo.org/tr/blog/seo-surecinde-dis-iliskiler/
SEO Surecinde Dış İlişkilerin Yonetimi
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- SEO Surecinde Dış İlişkilerin Yonetimi