Şimdi oncelikle sistemin adı probux, bu siteye kayıt olduktan sonra reklamlara tıklayarak para kazanıyorsunuz.Ayrıca ref kiralayarak paranızı katlayarak daha fazla kazanmanıza sebep oluyor.Gunde 20 civarı mor reklam yeşil 3-4 (değişiyor ve surekli cıkıyor) 4 tane da sarı reklam geliyor.Bunlardan sarı reklamlar cok onemli zira en yuksek ucreti onlar veriyor ve ref kiralıktan sonra sarı reklamlara tıklamadığımız taktirde bir sonraki gun para hesabımıza gecmiyor.
Ref Kiralama Sistemi Nasıl İşliyor ?
Arkadaşlar ref kiralama sistemi hesabınızda 0.6 dolar yaptıktan sonra 3 tane ref ile başlıyorsunuz.Bu 100 ref alımına kadar gidiyor.Standart uyeler en fazla 200 tane ref kiralayabiliyorlar.1 haftada en fazla 100 ref kirayabiliyorsunuz.100 Ref ucreti 20 dolar.
Kiralanan Refler Ne İş Yapıyor ?
Kiralanmış olan refler bize tıklanan kadar kazanc sağlıyor.Atıyorum 100 ref aldığınızda standar uyeler tıklama başına 0.005 dolar kazanıyor.Gold uyeler ise 0.01 dolar.Tıklama sayısını bu tıklama kazanclarıyla carptığımızda gunluk kazancımız cıkıyor.Size tavsiyem biraz yatırım yapmanız gold uye olmanızdır.Cunku gold uyeler cok daha fazla kazanıyorlar.Gold uye olma bedeli ise 80 dolardır.
Sistemde Ne Tur Reklam Sistemleri Var ?
Yukarda da bahsettiğim gibi tıklama olarak mevcut.Bunlar nasıl yapılıyor derseniz kucuk kare kutulara tıklıyorsunuz ve 5 saniye bekledikten sonra ucreti alıyorsunuz.Bunun haricinde task doldurarak ve progrid adı verilen resmin icinde kucuk kareciklere tıklayarak şansınıza 0.10 dolar ya da 5 dolar kazanabilme şansınız var.
Odeme Alt Limiti ?
Odeme alt limiti 5 dolar.
Odeme Kanıtım :

Uye Kayıt :
Refli.
Refsiz.
Refli uye olanlar bana pm yoluyla uye isimlerini ve skype bilgilerini iletirlerse onlara sistem hakkında yardımcı olmaya calışacağım.Refli uye olanlara şimdiden teşekkurler.