Oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ozur dilerim,bağıslayın beni...
Merhabalar,ben bir subdomain kurup o domaine elimde bulunan burdan indirdiğim hazır bir php script kurmak istiyorum.Fakat bu kuracağımız subdomain ve php script'i ana sayfa yapmak istiyorum,şoyleki;www.islamvetarih.com'a tıkladığın zaman smf forum değilde,bu yeni kuracağımız php script acılacak ana sayfa olarak.Tabi smf forumda arka pılanda calışır vaziyette kalacak.Ben smf foruma bu yeni scriptte link vererek ziyaretcileri yonlendirmiş olacağım. Bunun kurulumunu ve yukarıda bahsettiğim gibi ana sayfa yapma işini beceremedim.Boyle bir imkanımız ve olanağımız varmıdır.? Varsa bana bunu yapmamın yolunu gosterebilirmisiniz,yada subdomaine gerek olmadanda oluyorsa daha iyi olur.Yani lafın kısası bu scriptti ana sayfa yapmak istiyorum bu nasıl olur ve tabiki bu scripti nasıl kuracağım oncelikle hostuma.Kolay gelsin tşk...
---- Onceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----
Burada kimse yokmu acaba.? Şu sıkıntıma cozum bulacak...Scripti yukledim hostuma subdomain olarak.Şuan aktif calışıyor lakin bunu nasıl ana sayfa yani www.islamvetarih.com'un giriş sayfası yapabilirim...Bilen biri anlatabilirmi...
Php hazır scprit kurulumu
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Php hazır scprit kurulumu