Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi yuzlerce ptc sitesi var ve bircok insan bi umutla hemen uye oluyor ve tum gun reklamlara tıklayarak para kazanmayı umut ediyor.

Bunun icin bir yazı yazmayı duşundum.

Bir cok ptc sitesi ilk başlarda iyi gider uyeler paraları yatırır uyeler ref bulmak icin parayla veya forum sitelerinde o sitenin reklamını bol bol yapar
biraz golden uye bulurlar bol miktarda robot refleri kiralarlar, ilk altı 6 cok az odemeyle bol karla kazanan ptc sitesi.
Genelde ptc siteleri ayni mantık 1000 - 2000 dolar yatırımla ptc sitesini kurup reklam yapabilirsiniz. uyeler gelmeye başlar başlarda odemelerde sıkıntı olmaz.
uye sayısı artıkkca onlara odenecek para sıkıntı olmaya başlar ama 6 ay gecmiştir atı alan uskudarı gecti.

Duşunsenize 0,02 bir tık gunde 25 reklam veren siteler de 0,50 lira kazanc yapar bir kişi
10.000 kişi olunca gunluk 5000 lira aylık 150.000 lira

sizce bu site aylık 150.000 lira kazanabilirmi diyelim kazandı

peki 20,000 - 30,000 kişi olunca basit bir reklam sitesinde aylık bu kazancların olacağına ihtimal vermiyorum acıkcası

bende ptc siteleri kullanıyorum acıkcası cok fazla zaman gecirmeden bir oyun gibi bakıyorum 2- 3 ptc sitesi dışındada para kazanmak cok zor.

Onlardan kazandığım parayıda reklam olarak ihtiyacı olan sitelerime hit gonderiyorum faydasınıda goruyorum acıkcası.

Dikkat ederseniz 3- 4 ptc sitesi dışında 2 yılını dolduran cok azdır.
onlarında durumu mechul acıkcası.

bir ptc sitesine yatırım yapmadan mutlaka yaşına odeme kanıtları bakın.

Ozellikle yeni acılan sitelere yatırım yapmanızı tavsiye etmem.

Herkese bol kazanclar...