Neobux
Nedir?
Neobux Yabancı siteler icerisinde guvenilir ve odeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Sistemin calışma prensibi tıklama ve online acılan reklamları izleme uzerine kurulu.
Neobux a uye olduktan sonra yapmanız gereken sadece acılan reklamları tıklamak ve kazancınızı daha fazla arttırmak icin alt uyeniz olması..Uye bulmakta zorlanıyorum diyorsanız bunun icinde bir cozum var.Referans uye kiralayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.Nebux'ta olabilecek herturlu alternatif duşunulmuş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.
Odeme sistemi olarak ta paypal ,alertpay ve daha farklı sistemlerle calışması işlerin ilerlemesi ve kolaylığı acısandan cok memnun edici. 2 $ gibi bir para ya ulaşınca odeme talep edebiliyorsunuz.Bunun yanında premium (golden,ultimate vb.) uyeler icin ek ozellikler mevcut.Neobux Turkce forum alanı mevcut 32 reklam tıkladıktan sonra neobux forum alanına katılabilir gerekli yardımları alabilirsiniz...
Neobux odeme kanıtlı bir sitedir ki zaten bende paramı neobuxtan cekiyorum hicbir sıkıntı yaşamadan
Refimden uye olursanız sevinirim. Sadece bana katkı sağlayacaksınız. Size zararı olmayacak hem ote yandan benim refimle uye olmasanız dahi site sizi bir bakasına ref olarak vericek yani mutlaka birinin refi olucaksanız
bunun haricinde benim ref imle uye olan arkadaşlara 7*24 saat yardım edicem site icersinde Adprize mini jop neopoint neocoins le nasıl para kazanabileceğinizi ve aklınıza gelen gelmeyen her konuda yardımcı olucam sistemde zaten benim refim olanların adı yazıyor. mail adresim ggitsem hotm com ekleyin.
forumda yeni olduuum icin link veremiyorum ekleyin goruşelim
Etiketler:
İnternetten para kazanma ptc siteleri odeme garantili
3 saniyelik reklam İzleyerek Para kazan Odeme Garantili
Paid To0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Paid To
- 3 saniyelik reklam İzleyerek Para kazan Odeme Garantili