Selamun Aleykum,
Oncelikle ptc sitelerinde takılan arkadaşlar hatırlar muhtemelen beni.ozellikle incrasebux dan. İstanbul/Beykoz da playstation 3 cafe işletmekle meşgulum. 5 yıldır internet aleminde ptc siteleri başda olmak uzere bir cok kazanc sistemini denedim.kazandıgımızda oldu kaybettiğimizde.şimdide bannersbroker macerasına atıldık yaklaşık 3 aydırda kazanma mucadelesi veriyorum.
Bannersbroker firmasını anlatmaya yada tanıtmaya diyelim şu şekilde yapacağım.firmanın kendi tanıtımını sizlerle paylaştıgım gibi hemen altına benim tanıdıgım kadarıyla size bannrsbroker sitesini anlatacağım.kesinlikle yalan dolan ile işim yok yine bu forumdan ''broker'' azda olsa tanır bilir kimsenin vebalini alacak kadar cesur değilim eğriye eğri dogruya dogru.gelelim bannersbroker nedir nasıl işler ?
Bannersbroker 2011 yılında Canada ulkesinde faaliyet gostermeye başlamış bir cok ulkede kısa surede adından fazlasıyla soz ettiren bir reklam şirketidir.bir cok ulkede alexa değerlerinde ilk 100 hatta 1 ulkede ilk 10 site arasına girerek buyukluğunu kanıtlamıştır.Bannersbroker uyelerinin yaptığı yatırımı kendi soylediklerine gore reklam işlerinde kullanıyor ve bu şekilde para kazanıyor.Bu nedenlede bize bu kazancından pay veriyor.
Bazı arkadaşlar ozellikle yurt dışında bu sistemden kazanan Turk uyeler reklam işinin dogrulugundan bahsediyor.bana pek inandırıcı gelmesede enazından bir miktar reklam gelirleri olabilir diye duşunuyorum.bunu aslında tasdikli onaylı kanıtlıyorlar.zaten vergisini odeyen yasal bir şirketin dalaverası az olur.
Bannersbroker neden one cıkıyor ? benim bannersbroker firmasına yatırım yapma sebebim ciddi derecede kurumsal bir yapıda gorunmesi.tıpkı network marketing firmalarının yaptıgı gibi seminerler yapması konferanslar yapması ve bir cok sebep.bannersbroker diğer yatırım firmalarına gore calışma prensibi yatırım şartları kazanma durumu yatırımınızı cıkarma zamanı sitesindeki 10 a yakın farklı dil seceneği bir cok ulkede bulunan şubeleri her şubenin adresi telefonu 7/24 telefonla muşteri hizmetleri kazandığınız parayı bannersbroker firmasının kendi atm kartı olan prepaid kart ile Turkiye'nin her yerinde istediğiniz atm den cekebilecek olmamız ve bannersbrokerın mastercard ile calışıyor olması yurt dışında bazı ulkelerde resmi şubelerinden kazandıgınızı elden cekebilme imkanı gibi vs vs.bana diğerlerine gore cok daha fazla guven verdiği icin bannersbroker firmasına yatırım yapma kararı aldım.ayrıca kredi kartı ile yatırım yapıp kotu bir durumda chargeback yoluyla paramızı geri alabilme ihtimalimiz oldugu icin bannersbroker daha cazip geldi.
Şunu ozellikle belirtmek istiyorum bannersbroker benim gozumde kesinlikle bir saadet zinciri değildir.cunku kimseyi uye yapmadanda kazanabiliyoruz.daha uzun ve daha az...şimdi neden uye bulmaya calışıyorsunuz diyenler cıkabilir haklı olarak.alt uye cok onemli daha hızlı hesabımızı yukseltiyoruz.
Madem bu sistem sadece reklamla beslenmiyor neden para yatırıyorsunuz diyenlerde cıkabilir haklı olarak.onuda şimdiden cevaplayayım : sistem tahminimce reklamdan besleniyorsa yatırımlardan gelen miktarları bir yerde degerlendiriyorsa bir miktarda gelenle gideni karşılıyorsa istedikten sonra cok uzun yıllar ayakta kalabilir.bu tarz sistemlere karşı cıkan arkadaşları anlayışla karşılıyorum.hicbirimiz kimsenin para kaybetmesini istemeyiz.ama şunu bilmeliyizki bannersbroker oyle hyipler gibi kısa vadede buyuk rakamlar vaad etmiyor.bannersbroker uzun vadeli ciddi bir yatırım aracıdır.ben enaz 1-2 yıl daha cok rahatlıkla ayakta kalacagını duşunuyorum.kimseninde parası 1 yılda iceride kalmaz cekmek istedikten sonra. ben hep şunu soylerim.bu site 1 2 yıl ayakta giderse herkes guzel rakamlar kazanabilir.risk almadan hicbirşey olmuyor malesef.şoyle bir anımı anlatayım:
arkadaşımın attıgı bir mailde verdiği site adresini inceledim.mail gondriyorlar ve mail başı 10 20 euro gibi rakamlar kazanıyordun.5 bin euro olunca parayı cekebiliyordun.tabiki inanmadım buna o siteye bakarken farklı kazanc yollarına takıldı gozlerim.ptc (paid to click) tıkla kazan siteleriyle 2007-2008 yılları arasında ilgilenmeye başladım.o yıllarda bu tarz sitelere yatırım yapmak aklımın ucundan bile gecmedi.sadece tıklayarak kazanıp kazandıgımla ufak yatırımlar yapmakdı amacım.2-3 ay kadar sayısız siteye tıklama yaptım 60 dolar biriktirdim.ondan sonra incrasebux.com adlı ptc sitesine 60 doları yatırdım.baktımki bburdan bu paralarla birşey kazanamayız bıraktım.başka sitelere yoneldim tıkladım kazandım vs. aradan 2 yıl gecti sene 2010 oldu. bir abim incrasebuxun cok kazandırdıgını yatırım yaptıgını benimde yapmamı soyledi.araştırdım duşundum derken risk almaya değer dedim.1 hesap actım 2 bin dolar civarı yatırdım sonra kazanmaya başlayınca 1 hesap daha sonra 1 hesap daha derken 5 hesap oldu elimde 5 pc ile dolaşıyordum tam cok kazanma hayalleri kurarken site tokezledi. 20-25 bin tl civarı bir rakam kadar kar yaptım ve cok şukur şuanda işimi kurdum kendi işimi yapıyorum.ama pişmanlıgım keşke bben 60 dolar yatırdıgım donem yuksek rakamlarla yatırım yapsaydım hesaplamalarıma gore 180 bin dolar civarı para kazanacaktım ama kısmetimizde bukadarı varmış.şimdi gozume hoş gelen saglam olarak gordugum araştırdıgım siteleri bu nedenle kacırmıyorum ptc haric tabi.bir fırsatı daha tepmeye niyetim yok
ben bannersbroker firmasına 9 ağustos 2012 tarihinde ilk yatırımımı yaptım. toplamda 2 bin dolar yatırım yaptım. 787 dolar cektim ve şuanda 17 bin dolarlık işlem hacmine ulaştım. fotoğrafını şuan koyamıyorum yeni oldugum icin forum kuralları gereği.
ayrıca bannersbroker atm kartı gelen ulkemizdeki 2. kişiyim ve kart ile ilk parayı cekenim.aynı şekilde yeni odlugum icin kurallar gereği foto koyulmuyor.ozelden yollayabilirim.
ayrıca bu kart ile maximum para cekme limiti tek seferde 2500 usd. ve yakında 2500 usd cekim de yapacağım videosunu paylaşacağım
Detaylı bilgi almak isteyenlere surekli olarak msn facebook cep telefonumdan yardımcı oluyorum.
dileyen arkadaşlar pm atabilirler.
dilerseniz ozelden cep telefonumu numaramıda verebilirim.
Gercek Bilgi Gercek Kazanc...(Videolu Odeme Kanıtı)
Paid To0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Paid To
- Gercek Bilgi Gercek Kazanc...(Videolu Odeme Kanıtı)