Gunumuzde dunya uzerinde bircok insan geciminin bir kısmını veya tamamını online anket dolurarak elde etmektedir.
Bildiğimiz gibi son yıllarda Turkiye'de de hem firmalar hemde tuketici reklam ve tanıtım faaliyetlerinin kudretini hızla kavramaya başladırlar.Bu yuzdende binlerce PTC sitesi turedi.Ancak iclerinden en fazla %5 i duzenli olarak paramızı oderler.Bu yuzde 5lik dilimse tık başına cok cuzi miktar vererek ayakta kalan koklu PTC sitelerindendir.
Deneyimlerime dayanarak sizlere 2 PTC sitesi ve 1 Anket sitesi onerebilirim.
işte o guvenilir siteler:
ARKADAŞLAR KONUYU EDİTLİYORUM!!!
(gerekce: ptc sitelerinin uzun sure guvenilirliğini koruyamamasıdır.Doğal olarak bu konuda bu sebebden bayatlayacatır.Sadece guvenilirliğini ispatlamış siteleri konuda bırakıyorum)
1-)ClikSense
Gorduğum kadarıyla ClixSense en koklu ptc sitelerinden birisi.ayrıca diğerlerinden farklı olarak reklam tıklamaları haric 5$ dolar kazanma şansı verır.
Ptc sitelerindeki en guclu refarans sistemi clixsensetedir."Ayrıca son zamanda eklenen Task(gorev) etkinliği ile gunde istediğiniz kadar kazanabiliyorsunuz ben bunu cok beğendim.Yani kendi calışmanıza gore kazanıyosunuz.Taskların ne olduğunu detaylı olarak bu linkte anlattım."
kısaca tavsiyem guvenli yoldan clixsense ile kazanmanızdır.
clixsense uyeliği.
2-)neobux
Clixsense tarzı ancak biraz daha kıt birsite olsada yıllardır takır takır odeme yapıyor.reklam sayısı biraz azdır. clixsense'e ek olarak kullanabilirsiniz.
neobux refsiz uyelik
3-)Napolyon
Bir anket sitesidir ve turk yapımıdır. gelen araştırma anketlerinden referans uyelerinizin aktivasyonundan(1 kereliğine), e-mail ve sms ile gelen reklamlardan para kazandırır.oldukca yaygın bir kullanımı vardır.Sadece eşinizi dostunuzu uye yaparak bile para kazanabilrisiniz .Ortalama gelen bir anket 2 TL değerindedir.
Napolyon detaylı anlatım
napolyon uyelik
Daha fazla bilgi edinenmek isterseniz tıklayın.
Bol Şanslar...
KAYNAK: " http://clixsensenedir.tr.gg "
Ekleme: Bu işe yeni başlayan arkadaşlara onerim clixsense uye olup olayı kavramanızdır.Neden clixsense diyorsanız binlerce turk kayıtlıdır ve clixsense'in kendi forumunda turklere ozel bolum vardır.Yani hic birşey bilmeyen biri dahi 2 saatte Pait to click hakkında herşeyi kavraya bilir. Bol kazanclar
Tavsiye; 'Clixsense + Napolyon' uyeliğidir.
(verdiğim linkler referanslıdır.Verdiğim linklerden uye olan arkadaşları clixsense uzerine kurduğumuz referans ağlarına dahil olmuş sayarım.Sadece Clixsense de dahi +310 kişilik referans grubumuz var[onların alt uyeleri harictir.] Referans Ağı Ne İşe Yarar? diyenler tıklasın.)
[lutfen bu konu altına yazılmış yorumları dikkate almayınız.eğerki bir soru ve ya sorun var ise [email protected] adresine mail atabilirsiniz ]
Guvenilir PTC(tıkla kazan) siteleri
Paid To0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Paid To
- Guvenilir PTC(tıkla kazan) siteleri