Turbobit İle Para Kazanmak Artık Cok Kolay

Arkadaşlar size TurboBit.Net hakkında bilgi vereceğim. Bu arada upload yaparak para kazanmak ve her hafta odeme almak icin dediklerimi dikkatle okuyunuz. Referansımla uye olanlara elimden geldiğince yardımcı olacağım. Referansımdakileri kendi arayuzumde gorebiliyorum. Neyse bilgi vermeye başlayalım:

Merhaba Arkadaşlar, bilindiği uzere bir cok para kazanma sistemi mevcut, Bunların en guzel olanı ve kendi araştırmalarım sonucu en iyisi upload yaparak para kazanmak.. Siz bir upload sitesine yukleme yapıyorsunz, (muzik olabilir, film olabilir, bu sizin yaratıcılıgınza kalmış,) sonra bunları ilgili forumlarda paylaşıp download başı para kazanıyorsunuz, (orn: film icin google film forum yazsanız onlarca site cıkıyor) Size sistemi resimlerimle kazanclarımla anlatacağım...

Aşağıdaki Tabloda Turbobitin Kazanc Tarifesine Bakabilirsiniz.

(Download başı para ediyor, yani tek downda bile para alıyorsunuz)

Tabloda Gorulduğu Gibi Rank Sistemi Yoktur.

Yine Tabloda Gorulduğu Gibi Tek Seferde 100Gb ' lık Dosya Upload Edebilirsiniz.

Yapılan indirmelerin sayıldığı ulkeler:
Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Letonya, Lituanya, Estonya, ABD, Kanada, Avustralya, Belcika, Britanya, Almanya, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Portekiz, Fransa, İsvicre, Danimarka, Norvec, Finlandiya, İsvec, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Turkiye, Cek Cumhuriyeti, Kuveyt, BAE, Suudi Arabistan, Japonya, Singapur

Neden turbobit ; cunku diğer sitelere gore kazanc sistemi daha yuksek..

Turbobitin En Cok Beğendiğim Yonu Mukemmel bir İstatistik Sistemi Olması.
-Hangi Dosya Gun İcinde Ne Kadar İndirilmiş
-Hangi Sitelerde Link Gosterilmiş ve indirilmiş(indirme sayıları ile birlikte)
-ve Birkac İstatistik Daha..

Odemelerinizi PayPal ve WebMoney Aracılığıyla Alabilirsiniz.
Minimum Odeme Miktarı 10 Dolardır.
10 Doları Gectiğiniz Zaman Odeme Talep Edebilirsiniz.

Şahsen ben paypal kullanıyorum, paypalden de banka hesabıma cekmek artık ucretsiz, kolayca sorunsuzca cekiyorum

Referans Kazanclarınız:

1.Seviyedeki Referanslarınız icin %20
2.Seviyedeki Referanslarınız icin %5 ; Oranında Kazan Elde Edeceksiniz.

Ftp , Remote ve Multiupload Desteği Mevcuttur.

Turbobit Yeni "Mixed" Tarifesi

Turbobit yeni tarifeyi duyurdu. Bu tarife ile hem indirmelerden hem de satıştan kazanabilirsiniz.

Bu tarifede turkiye A grubunda. 10 mb ustu tum dosyalarınızdan indirmeler sayılıyor. Dosya boyutu 10 mb dan fazla olmak şartıyla dosya boyutu ne olursa olsun 1000 indirme icin 7 dolar kazanıyorsunuz. Ayrıca satışlardan %40 ve rebill lerden %30 veriyor.

Bu tarifeyi sectikten sonra istediğiniz zaman onceki tarifelere donebilirsiniz. Tarifenin herhangi bir bağlayıcılığı yok.

Arkadaşlar son olarak benim referansımdan uye olursanız hicbir şey kaybetmessiniz. Aksine size bu konu hakkında her zaman yardımcı olabilirim. Soru ve sorunlarınıza yardımcı olabilirim. Referansımla uye olanlar ve olmayanlar icin teşekkurler...

refli link: Turbobit Uyelik

refsiz link : turbobit.net

:elleme