merhabalar,
son zamanlarda başıma kotu şeyler geliyor. ilk olarak bir kac ay once turbobit hesabımdan bir şekilde premium hesap alınmıştı. iletişime gectim ve iade ettiler cok şukur. daha onceden de bir iki kez odeme emaili değiştirilmişti. kim nasıl yapıyor bilmiyorum. ancak giriş bilgileri değiştirilmedi. 5 gun once uploaded hesabımdan 50€ para cekilmiş. gunluk kapatıldığı icin de nereye cekilmiş nasıl cekilmiş goremiyorum. aynı şekilde giriş bilgilerim de değiştirilmemiş. destek bolumunu 3 mail attım ancak hala bir cevap vermediler. son olarak 2 gun once freakshare hesabıma giriş yapamıyorum. bu sefer giriş bilgilerim de değiştirilmiş. icinde 60$ dan fazla vardı. yeni şifre istiyorum ve gelmiyor. email adresini de değiştirmiş. şu an hicbir şekilde hesaba giremiyorum. freakshare destek bolumune mail attım ancak cevap vermediler. daha sonra sık sorulan sorularda heklenmiş hesaplar icin destek vermediklerini gordum.
bu konuda yardımı olabilecek veya başına gelipte cozume ulaşan arkadaşlardan mesaj bekliyorum
teşekkurler
Hesaplarım hekleniyor :(
Uploading İlanları0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Uploading İlanları
- Hesaplarım hekleniyor :(