Skyrim'i 1 haftada bitirdim
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Skyrim'i 1 haftada bitirdim
-
26-11-2022, 13:24:37Oyunun incelemelerini kontrol ettiğimde, cok beğenilmiş. Oyunu 250 bolumdur, 7-8 yıldır oynayanlara cok şaşırdım, 1 haftada bitirdim ve ona da sadece hikayesinde ne olacak diye merak ettiğim icin devam ettim. Vuruş hissiyatı fazla vasattı. Surekli o buyu, bu buyu, şu iksiri kullan vs. sarmadığı icin /tgm tanrı moduna aldım. Hikayesi de oyunun sonuna doğru sıkmaya başladı. Hatta Alduin'i oldurduğumuz sahne, cok kolay ve yapmacıktı. Cihanyiyen diye tabir ettikleri o ejderhaların kralı bu kadar kolay mı olecekti? Sanki sonunu yaparken sıkılmışlar bir tık aceleye gelmiş sonu gibi. Fırtınapelerin isyanının sonucunda koskoca ulu kral ulfric fırtınapelerin konuşuyor sadece iki uc asker hurra hurra yapıyordu, daha gorkemli bir sahne beklerdim orada da. Zaten oyun surekli o mağaraya gir, o metfunu oldur tarzında, mağaraların havası ve mağaradayken arkada calan fon muziği cok baydı. Yani kısaca hic beğenmedim. Bu oyun asla 200 TL'ye değmezdi. Cok fazla MMORPG oynamadım Skyrim gibi kendi evreni olan ama bu kadar buyu olmayan, vuruş hissiyatı daha iyi olan bu tarz rol yapma oyunu onerebilecek var mı?