Neverwinter Nights 2 Complete Welcome back to Neverwinter! Bards sing tales of heroes in ages past, but they rarely
Sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10
İşlemci: 3 GHz Intel Pentium 4 veya eşdeğeri
Hafıza: 1 GB RAM
Ekran Kartı: Direct X 9.0c ve 256 MB VRAM ile uyumlu ATI X800 veya NVIDIA GeForce 6800 (Shader Model 2.0 veya ustunu desteklemelidir)
Depolama: 4.9 GB HDD
Ses: Direct X 9.0c uyumlu ses kartı
Oyun Hakkında:
Yakın zamanda severek bitirdiğim bir oyundur. Forumda sistemi duşuk olup ya da oynayacak oyun arayanlar icin tarihin tozlu raflarına kaldırılmış efsanevi serinin 2. oyununu paylaşmak istedim. Belki benim gibi bu serilere uzak olan kişilerin ilgisini cekebilir ve acıkcası oyundan şahsen cok etkilendiğimi belirtmek istiyorum.
Dungeons & Dragons lisansını taşıyan en iyi rol yapma oyunlarından birinin devamı olmasının yanı sıra Baldur's Gate ve Icewind Dale gibi diğer saygın rol yapma oyunlarının arkasındaki bazı yaratıcı yetenekli insanlar tarafından geliştirilmiş bir oyundur.
Neverwinter Nights 2, heyecan verici taktiksel dovuş mekanikleriyle ve cok seveceğiniz ya da nefret edeceğiniz derin karakterlerle dolu buyuleyici fantastik bir hikaye sunmaktadır. Oyunun biraz eskimiş olmasından dolayı zamanında duzeltilmemiş teknik acıdan sıkıntıları fazlasıyla var ancak gunumuzde her şeye rağmen hemen hemen herkesin keyif alabileceği harika bir rol yapma macerası olduğunu duşunuyorum.
Artıları:
-Etkileyici hikaye, tek oyunculu kampanyayı bitirmek icin ek paketleriyle beraber ortalama 100 saat suren doyurucu bir deneyim ile sizi oyuna ve Forgotten Realms
evrenine bağımlı tutuyor.
-Cok oyunculu mod desteği.
-Tam ozellikli oyun arac seti, kendinize ozel modlar kolayca oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak tanır.
-Dungeons & Dragons'un en ozgun temsilcilerinden biri.
-İyi muzikler ve coğunlukla ilk oyuna nazaran iyi seslendirilmiş karakterler.
-Etkileşimli diyalog sistemi, dinamik ve eğlenceli karakter etkileşimleri sağlıyor.
-Olasılıkların neredeyse sonsuz olduğu karakter build'i oluşturma sistemi.
-Topluluk tarafından oluşturulmuş onlarca hikaye tabanlı mod desteği ile macera hic bitmiyor.
Eksiler:
-Sinir bozucu kamera acıları savaştayken surekli dikkat gerektiriyor.
-Optimizasyon ve teknik sorunlar.
-Yapay zeka cok zayıf.
-Zorluk seviyesi bazen dengesizleşebiliyor.
Oyuna Puanım: 100/80