Merhaba ,

Makaleyi http://udic.co/14TA adresinden indirebilirsiniz.Tarafımda http://forum.iyinet.com/upload-isleri/168451-bir-dosya-icinmi-1000-dowload-yoksa-hepsimi.html konusu icin yazılmıştır.Upload ' dan kazanc elde etmek icin uploadlanmıştır

__________________________________________________ __________________________________________________ ________

Upload işinden nasıl daha fazla kazanc elde ederiz ? [ Makale iyinet.com - ata350 ]

Merhaba,

Upload işinden kazanc etme olayı bazı servislerde gecerlidir.Bu servisler wupload , hotfile , uploadic gibi sıralanabilir.Upload işinde asıl amac en buyuk dosyayı cok fazla
indirtmektir.Orneğin tatil fotoğraflarınızın olduğu bir dosya cok buyuktur.Ancak internette kimse kimsenin tatil fotoğrafına merak duymaz.Eşitlemek gerekirse sizin yayın
layacağınız bir ders kitabı , herhangi bir ders videosu bu oranı artıracaktır.Orneğin php ye başlayanlar icin 5 tane video cekersiniz.500 mb eder.Bunu webmaster forumlarında
paylaşarak yeni başlayanların ilgisini cekmesini sağlarsınız.Buda indirilmesi demek.Orneğin ben şuan bu yazıda bunu yapıyorum Size verdiğim dosya 1 - 2 kb birşey olsada
kucuk olduğu icin kimse indirmeye uşenmeyecek Uploadic ' de bana 1 - 2 kb de bile para veriyor Normalde buna taraftar değilimdir , ancak yontemleri anlattığım bir
yazıda bunu yapmamak kabalık olurdu .En favorim olan yontem ise bir metin2 pvp ile anlaşıp onun packini yapmak.Packide kendi hotfile hesabınızdan yukleyip ona koydurtmak.Bu yon-
tem kullanıcıyı zorlamaktır.Kullanıcı pvp ye girmek icin dosyayı indirmek zorundadır.Dosya boyutu ne olursa olsun ( makul olduğu surece ) kullanıcı ancak onu indirip oyuna
girebileceği icin bu size cok iyi kazanc getirir.Farklı ornekler vermek gerekirse bir photoshop forumunda style paylaşırsanız ve bunu farklı ( daha once olmayan ) şekilde
yaparsanız işiniz cok basitleşir.Bir diğer yontem ise olan birşeyi paylaşmaktır.Peki ne demektir bu.Orneğin her insan bir facebook kurmak istemiştir.Tabiki bu biraz uc bir
ornek oldu.Facebook clon paylaşarak cok fazla indirme sayısına ulaşabiirsiniz Ayrıca dosyalarınızın icine gereksiz şeyler ekleyin.Orneğin biz kimiz ? diye bir resim ekleyin.
Dosya boyutunu buyultecektir.Ama gidipde 1 kb dosyanın yanına 15 mb resim eklemeyin , o artık başka birşeye girer Orneğin ben dosyama iyinet ' im logosunu koydum
Yuklemeniz icin rar yapmanız gerekiyor.Rarda en iyi yi değil depolama seceneğini secin.Dosya boyutu kuculmeyecektir.
Ama kazanc icin değil.Buda onemlidir.Mesela uploadic.com 0 - 10mb arası 10-100mb arası diye gidiyor.Mesela benimki 1 mb bile etmez.O yuzden burayı doldurmam sacma.
Samimi soylemek gerekirse şu ana kadar en sevdiğim kazanc getiren pvp olmuştur.Helede yeni acılan pvp lerle anlaşırsanız kazancınız fazla olacaktır.

Size en uygun yontemi secerek kazanc elde etmeniz dileğiyle ...

İyi kazanclar , kolay uploadlar dilerim İYİnet.com ata350

Sorular & Cevaplar :

sadace' Alıntı:
a dosyası 500 kere indirldi
b dosyasıda 500 kere indirildi toplamda bin yapıyor.Ben 10 dolar alabilirmiyim o zaman ?
Genişletmek icin tıkla ...

Hotfilede alırsınız hocam , uploadic ' te oluyormu az sonra yazarım ...