Teori 1: Surprizbozan: Deltarune Spoiler Deltarune evreni Undertale evrenindeki insan canavar savaşını canavarların kazandığı alternatif bir evren. Bu teorinin mantığı bence iki şeye dayanıyor. Birincisi Deltarune'nın Steam sayfasında Deltarune icin "UNDERTALE's parallel story DELTARUNE" ibaresinin olması. İkincisi Deltarune evreninde gorduğumuz tek bir insan var: Ana karakterimiz Kris. Evrendeki tek insanın Kris olması bence Deltarune'nın Undertale iyi sonun devamı olduğu teorisini curutuyor. Tabi Deltarune daha bitmemiş bir oyun. Diğer Chapterlarda ne gibi şeyler olur bilmiyoruz.
Teori 2: Surprizbozan: Deltarune Spoiler Deltarune evreninde Karanlık Dunyaları yaratan Kris. Bu teorinin mantığı Kris'in ruhundaki kararlılık gucu sayesinde Kris'in Karanlık Dunyaları arattığına dayanıyor. Yararma nedeni olarak da Kris'in abisi Asriel universiteye gittikten sonra yalnızlaşması ve depresyon surecine girmesi. Yarattığı Karanlık Dunyalara da abisi Asriel'i hatırlatacak arkadaş canlısı bir karakter koydu: Ralsei. Ayrıca Deltarune Chapter 2'nin sonunda Kris'in ruhunu cıkarıp eline bıcak alıp yeri delmesi ve yerden siyah bulutların ekranı sarması da bu teoriyi destekliyor olabilir. Bu teorinin mantığı bunlara dayanıyor.
Teori 3: Surprizbozan: Deltarune ve Undertale Spoiler Ralsei Asriel'in Karanlık Dunyadaki hali. Ralsei'nin hem gorunuş olarak hem kişilik olarak Asriel'e benzemesi bu teoriyi destekliyor. Ralsei'nin oyunun mekaniklerinden haberdar olup bize oyunu oğretmesi ve 4. duvarı yıkması da Flowey'i hatırlatıyor. Flowey'in de Asriel'in ruhsuz hali olduğu duşunulurse bu teori kulağa şu anlık mantıksız gelmiyor. Ayrıca bu teoriyi mantıklı hale getiren bir etken de Ralsei'nin Karanlık Dunyalar arasında geciş yapabilmesi ve taşa donuşmemesi. Chapter 2'de Cyber World'deyken Lancer'ı cebimizden cıkarttığımızda Lancer taşa donuşuyor. Bunun anlamı Karanlık Dunya'daki karakterler sadece bulundukları Karanlık Dunya'da yaşayabilir. Ralsei ise hem Cyber World'de hem de Chapter 1'deki Karanlık Dunya'da yaşayabiliyor ve taşa donuşmuyor. Bu da Ralsei'nin Asriel olabileceğini kanıtlıyor denebilir.
Teori 4: Surprizbozan: Deltarune ve Undertale Spoiler Deltarune Undertale Kotu Sonun devamı. Bu teorinin tek mantığı kotu sonda Chara'nın "Hadi bu evreni yok edelim ve diğerine gecelim." demesi. Ayrıca Kris gorunuş olarak Chara ve Frisk'in karışımı gibi de duruyor.
Buradaki teorilerden sadece teori 4 bana aittir. Teori 1'i bir videodaki yorumdan gordum ve biraz geliştirdim. 2 ve 3'u videodan gordum. Sizin de teorileriniz varsa yazabilirsiniz.
Surprizbozan Deltarune hakkında teoriler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Surprizbozan Deltarune hakkında teoriler