merhaba arkadaşlar 18 temmuz itibariyle başlayacağım forum sitesi projem var 1 ağustos itibariylede ramazan başlıyor insanlar iftardan sonra evlerinde tv yada internet başında oluyorlar.Esas konumuza donelim bilindik bir upload sitesine benim kullanıcı adım ve şifremle 4 bilindik tv kanalından gece yayınlanan her kanaldan 2 dizi toplamda 8 dizi bu 7 gun boyunca eklenecektir yani ve ayda ve gunluk te 2 yerli 2 yabancı olmak uzere 4 film bunlarda butun hafta boyunca eklenecek ayda 124 film(konu) olacaktır.Bu işi 2 veya 3 kişiye vermeyi duşunuyorum.Diziler bittikten sonra sabah 9 kadar uploadlar yapılmış benim istediğim formatta siteye konu acılmış olmalıdır.uploadlarda şifre olmuycak sizin nickin olmayacak benim sitemin reklam dosyası olacaktır.sitede yetki verilecek bu işe onem verecek kişiler aramaktayım.Şimdilik fiyat araştırması yapıyorum fiyatta anlaşırsak memnun olurum.Bu yazdığım şartlarda benimle uzun zaman calışacak 2 kişi arıyorum film işini 1 kişi dizi işini 1 kişi yapacaktır.kesinlikle işi aksatmamalıdır.Fiyat araştırması yaptığım icin lutfen msn adresi teklif etmeyin.odemeleri ilk 3 gun denendik sonra işe başlangıc 18 temmuz olup 21 temmuz gunu paranınız odeyeceğim.Her ayda ayın 21de odeme yapacağım.Lutfen tekliflerinizi Tl olarak belirtiniz.Flim bolumu icin ayrı teklifler yapabilirsiniz.Ayrıca 50-80-100-120- ve 150 gb yuklemeler gibi fiyatta verebilirsiniz dizi film cok onemli hergun guncel tutulmalı ama gb uzerinden anlaşırsak oyun vb yuklemelerde rahatca yaptırabilirim.Beni yarı yolda bırakmayacak arkadaşlarla calışmak istiyorum.oğrenci olup okul zamanı bırakacak kişiler lurfen başlamasın.yakın zaman icinde askere gidecek arkadaşlarda lutfen başlamasın.Genelde gb uzerinden teklif verirseniz memnun olurum.Lutfen tl bazında fiyat verin.Yada upload yapan arkdaşlar konularını paylaşmak icin site arıyorsa yeni acacağım forumda konularını paylaşabilir.