gecen sene bir ara bunu duyunca doğrumu derken araştırdım ve gercekten inanılmaz paralar kazanmanın mumkun olduğunu gordum.
Web de gezmeyi ve paylaşım yapmayı seven biri iseniz neden yaptığınız paylaşımlardan para kazanmıyasınız ki ?
Biraz araştırma ve en populer konular hakkında paylaşımlar yapın.Bi sure sonra goreceksinizki dosyalarınız tıklanıp indirildikce hem uye seviyeniz artıyor
hemde kazancınız carparak yukseliyor.
zaten bizim tr sitelerinde alıntı calıntıda cok yapıldığı icin bu calıntı yada alıntı işlemi artık size keyif verecek.
ne kadar cok alıntı okadar cok tıklanma demek.
Dediğim gibi gecen sene bir gms sitesi acmıştım wp i900 omnia uygulama ve oyunları uzerine.tabi hic gozden duşmeyen pshotoshop dosyalarıda var.
upload ettiğim en buyuk (1-2 tane istisna haric) dosya 56 mb dı.şuan 60 kusru dolarım var
toplam 70-80 dosya upload ettim ve bıraktım kaldı.hala para geliyor.şimdi tekrar ustune duşmeye karar verdim ve uploada başlıyacağım.
İsterimki bu işi gonulden yapan kardeşlerimde biraz bişeyler kazansınlar.
şimdi az once yani paypala odeme talep ettim

odeme gelincede buradan gostereceğim ki gercekmi değilmi szilerde gorun.
bu arada kazanclar hakkında biraz bilgi vereyim.

resimden bir acıklamalı ornek yapayım 50-100 mb arası bir dosya yuklediniz
dosyanız 1000 kere indirilince yeni başlayan Light uyeyseniz 3 usd orta seviye base uye iseniz $6 usd ust seviye Power uye iseniz $9 usd ve en son ultra uyelik seviyesinde 12 usd alıyorsunuz.bu tablodaki diğer kazancalara bakınca amin olun ufak bir miktar.siz şimdi kim tıklıyacak bukadar diyeceksiniz.amin olun indiriliyor seciminizi iyi yaın burası bir web master ustalar platformu burada herkesin işine yarayacak okadar cok kaliteli materyal paylaşabilirsiniz ki!!!
ekliyeceğiniz tum scripler kısa surede tr ve dunya sitelerine yayılacaktır.Tempalte yamalar anlatımlar, ozellikle psd tasarımlar v.s vs.
ornek tıklamalarım

bir tuyo daha referans olmanız durumunda sizin onerdiğiniz uye nin kazancını hic etkilemeden diyelim arkadaşınız 200 dolar aldı size 10% ve 20% arası odeme ekliyor.
sizde arkadaşlarınıza sevdiklerinize benim gibi anlatın ve onlarda kazansın.
yaptığınız emeğin karşılığı olsun.
hem teşekkur hem dua hemde paranız olsun.
Bu makaleyi burada bitiriyorum
eğer sorusu olan kardeşlerim olursa yanıtlamaktan zevk aduyarım.
Bu makale sonucunda para kazanmak istediğine karar veren kardeşlerimden ricam benim ref linkimi kullanmalarıdır.
Zaten siteye uye olacaksınız bari Avrupayi bu firmanın karından bir miktar daha biz alalım.
Ref linki ile uye olmanız mecbur değildir.
bu anlatımı benim uzerimden uye olun diye yapmıyorum.
Referans ile Uye olanada olmayanada Hakkım helal olsun.
Allah Turku Korusun ve Yuceltsin.
Dua ve Selamet ile.
Referans Linkiniz
http://uploading.com/partners/819895/

Odeme Yapıldı :