Gecenlerde bir konu acmıştım hangi oyundan başlayayım diye bu sefer karar verip seriye başladım ama 3. oyunu oyle bir şekilde yapmışlar ki ne karar versem aklım kalıyor. HikÂyeye odaklanamıyorum ve karakterler o kadar guzel ki kadın erkek fark etmez hepsine bağlandım neredeyse oyundan kopamıyorum. Her neyse ben soruma geleyim.

Oyunun ek paketleri ne işe yarıyor, oyuna ilk başladığımızdan itibaren ek paketler oyuna etki ediyor mu yoksa oyuna yeniden başlamak istediğimde ek paketleri mi secmem gerekiyor?

Yennefer veya Triss arasında kaldım kimi secmeliyim secimim sadece karakterin cinsel ihtiyacı icin mi yoksa oyunda bana farklı şekilde yardımcı oluyorlar mı?

İlişki secimlerinde yukarıda yazdığım gibi karakterler kendilerine o kadar bağlıyorlar ki kararsız kalıyorum kitaplara gore mi oynamak gerek yoksa dijital platformda ki oyunların kendi hikÂyesine gore oynamak mı daha mantıklı bircok arkadaş farklı konularda Triss'in bizi aldattığını soyluyor bir gorevde pencere acık bakarsanız ayak izleri goreceksiniz gibisinden şeyler yazmış bu ek paketleri oynarken mi karşımıza cıkıyor merak ettim spoiler yeme uğruna cevabı oğrenmek istiyorum.

Oyunu en baştan oynamak beni sıkacağını duşunuyorum diğer kararları internetten izlemek yerine kendim oynamak istiyorum save dosyası indirebileceğim bir site var mı boyle bir olay mevcut mu?

Şuan hala oyuna devam etmekteyim yarıladım mı bilmiyorum bile cevaplarınızı ustu kapalı verirseniz cok sevinirim kritik yerler harici spoiler da verebilirsiniz benim icin onemi yok aklımda cok soru var fakat bilmek istediğim ek paketlerin ne işe yaradığı ve ilişki konusu teşekkurler.