Gecirdiğim 456 saatten sonra modlama kararı aldım ve şu ana kadar 40 mod yukledim. Sorun yaşamamak adına sizlerden sıralama hakkında yardım talep ediyorum. Yukledim modlar;

USSEP(Unofficial Skyrim Special Edition Patch) Waterview Home Falskaar Climates of Tamriel Beyond Skyrim: Bruma SE Assets Beyond Skyrim: Bruma SE Beyond Skyrim: Bruma SE DLC Patch Beyond Skyrim: Bruma SE Updates A Quality World Map - Vivid with Stone Roads Blacksmith Forge Water Fix: SE Enhanced Blood Textures Lore-Based Loading Screens Lampposts of Skyrim: SE True Storms Special Edition The Forgotten City SMIM(Static Mesh Improvement Mod) Realistic Water Two Realistic Water Two - iNeed Patch No Snow Under The Roof Realistic Ragdolls and Force Ordinator - Perks of Skyrim Automatic Item Storage - Ordinator Compatibility Patch Automatic Item Storage Apocalypse - Magic of Skyrim Apocalypse - Ordinator Compatibility Patch Alternate Start - Live Another Life Immersive Movement Morningstar - Minimalistic Races Akaviri Ruins of Savirien-Chorak Marry Me Serena Leaf Rest Haafinheim Fellkreath Cottage - BYOH Wearable Lanterns Frostpeak Lodge Immersive Citizens - AI Overhaul Immersive Citizens - OCS Patch Become a Bard Open Cities Skyrim Skyland - A Landscape Texture Pack Şu anki guncel sıralama bu şekilde. Eğer yanlışsa bilgisi olan doğru sıralamayı paylaşabilir mi? Onereceğiniz başka modlar varsa onlarla birlikte sıralamayı yazar mısınız?

Merak eden olursa diye;

Ek 1: Another Life'da ana hikayeden vazgecmemek icin ormanda kamp kurmuş bir avcıyı canlandırıyorum.
Ek 2: Karakter tercihim kadın Breton ve oynayış tarzım suikastci-buyucu karışımı.
Ek 3: Suikastci-Buyucu oynarken kullandığım yetenekler Archery, Light Armor, Sneak, Speech, Illusion, Alteration, Enchanting, Smithing ve One-Handed.
Ek 4: Gorunuş olarak favori zırh setim Nordic Carved Armor(Ağır zırh olduğu icin hic kullanmadım), favorim silahlarım Nordic Bow, Daedric Dagger, Dawnbreaker ve Nordic Arrow. Yorumlarda sizde belirtin, iyi Sosyal'ler.