Arkadaşlar bu yaz kuzenimin YKS sınavından sonra beraber yaylaya dağa cıkıp beraber oyun oynamayı duşunuyoruz. Witcher serisinin tum oyunları var. Lakin şoyle bir sıkıntım var. 1. ve 3. oyunları biraz oynadım nasıl olduklarını gormek icin. 1. oyunun mekanikleri dovuş sistemi eski oyun olduğu icin cok sıkıcı ama hikayesi hakkında bir bilgim yok.
3. oyun hakkında bir şey demiyorum muhteşem zaten. Şimdi biz kuzenle nasıl yapsak sırayla 1. oyunu bitirip 2 ve 3 olarak mı devam edelim, yoksa sizin tavsiye edebileceğiniz birkac kaynaktan video olur yazı olur bunlardan faydalanıp hikayeyi sindirip o şekil mi 3. oyuna başlasak. Ben seriyi hakkıyla oynama taraftarıydım da bu bize ne katar ve de ne kadar sureye mal olur. Yaylada ortalama 3 hafta falan kalacağız. Sadece Witcher değil Skyrim ve başka oyunlarda oynayacağız. Bu sure icinde Witcher 1'i sıkıla sıkıla bitirip 2. oyuna başlayayım derken 3 hafta bitsin istemiyorum. Eğer gercekten 1. ve 2. oyunun hikayeleri 3. oyunla o kadar cok bağlantısı var ve guzel ise hani oha dedirttirecek kadar oynarız. Yoksa sadece hikayeyi oku diyorsanız oyle yaparız. Derdimi uzun anlattım farkındayım zamanınızı harcadığım icin ozur dilerim ama bu forumdaki deneyimli Witcher ustalarının tavsiyesini almak istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Witcher Serisini Nasıl Oynamalıyım?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Witcher Serisini Nasıl Oynamalıyım?