Oyun 1.3.1 yamasıyla oynanabilir bir hale geldi sonunda ancak fark ettiğim bir şey var. Oyunda cok sık yağmur yağıyor ve bu durum sizi bilmiyorum ama bende FPS duşmesin neden oluyor coğu yerde. Bircok mod kurdum ve Cheat ozelliği aktif durumda. Oyuna girerken surekli aynı hile komutlarını yazmaktan bıktıysanız tam size gore bir şey bu.

Bir metin belgesi oluşturup icine bunları kopyalayın ve Data klasorune atın. Bu hileler oyuna girişte aktif olacaktır. Başka kullandığınız varsa ekleyip kaydedin.
Kod:Panoya kopyala
cheat_set_bow_reticle enable:true cheat_set_regen enable:true state:stamina amount:50 cheat_no_door_lockpicking cheat_no_lockpicking cheat_no_pickpocketing cheat_no_stash_lockpicking cheat_set_weather id:1 Cheat_add_item id:a5b31bbc-1e11-4831-835b-c06d5b13a7da amount:100

Kısaca anlatayım,
Yay kullanırken "crosshair" yani hedef alma imgesini gorunur yapıyor. Obur turlu yay kullanmak uğraştırıyor. Stamina yani dayanıklılık yenileme hızını arttırıyor. Boylelikle cabuk yorulmuyoruz. Bir yumruk attıktan sonra nefesimiz kesilmiyor. Kilit acmayı otomatik hale getiriyor. Kapı kilidi otomatik.
Yankesilicik otomatik.
Sandık kilidini otomatik acıyor. Hava guneşli olarak başlıyoruz oyuna bu kod yardımı ile. 100 adet iyi delici ok veriyor. Dipnot: Havada yağmur varken GTX 1070 140W kadar bir guc tuketiyor. Guneşli zamanlarda ise 80W en fazla. Bu beni cok şaşırttı. O yuzden yağmura karşıyım oyunda, hem FSP etkisi de oluyor.