Surprizbozan Arkadaşlar oyunu mutlu sonla bitirdim. Ciri Witcher oldu.

2. sonda Ciri imparatorice oluyormuş. Merak ettiğim icin videolara baktım ama hic bir turk cekmemiş yani diyalogları anlamadım. Bu sonda ne olduğunu anlatır mısınız ? Mutlu son sayılabilir mi ? Kotu sonda Geralt madalyonu bulunca ağlamaya başlıyor ve evin etrafını yaratıklar sarıyor. Geralt burada oluyor mu ? Oyunu tam mutlu sonla bitirmedim. Duzeltmek istediğim şeyler var. Dandelion, oyunun sonunda cadılar ve insan olmayanların oldurulduğunu soyluyor ve Geralt Triss'le beraber oluyor cunku Yennefer'ın yan gorevini yapmadım ve Triss'e seni seviyorum dedim (Deniz Feneri olayları). Ben Yennefer' le birlikte olmak istiyorum ama Triss'le alakalı o gorevi yapmazsam Triss bize Kaer Morhen'de yardım eder mi ? Bir de oyuna baştan mı başlamalıyım yoksa kritik bir nokta mı var ? Bundan cok nefret ediyorum, GTA gibi olsa super olurdu. Oyun bittikten sonra hic bir karakteri bulamadım, ne bileyim onlarla Gwent falan oynayamıyor muyuz ya da diyolog falan ? O kadar dost bulduk sevgili falan yaptık ama oyunun sonunda terk edilmiş gibiyiz